Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
кај прочита дај да видам. јас пак читам дека двете страни се далеку од договор :unsure:

Инаку, денес повторно заседава советот на фан клуб Ливерпул!
Точка на дневен ред-Разно!
Ја прогласувам седнивата за отворена.
Бара некој збор? :pos:

Има на ФБ, 3-4 страни веќе имаат објавено а сега ми е преплавен цел wall со таа вест..

Нека напраи некој меме со тоа IT'S HAPPENING како со М'хтарјан :D

Утре по шпекулацииве доаѓа Салах:P

Одличен трансфер и тоа поефтин од Аспас мх мх мх:)

Каков џокер ќе излезе овој,асистенции не му типувам али секој натпревар ќе има по 1-2 еден на еден со голман чисто ради брзината и движењето. Топките од Кутињо ,Хендо и Џерард има да му дојдат ко порачани. Не е свесен ни тој:D

Нова година нови мислења..... Скаузерот променил мислења за анонимуси!:rolleyes:

Него мене искрено мислам дека Салах ќе биде исто шо и Асаиди....во превод..чекај да му тргне!

Како шо кажав и пред неколку дена...засилувања ала Стариџ.....Уџем дам два гола изаџем.
Со салати малати тешко ќе биде..... мора да има некое звучно име (се надевам во нападот) за да се осети нешто!

ПС. Правниче честитам! (ако добро разбрав)

Салах не верувам дека би бил ала Асаиди од проста причина што овој има играно Лига на Шампиони, а Ферарито наше немаше мрднато од Холандија, башка емигрант е :D

Момци, ве поздрави Розата. Рече дека чат пат знае да читне.

Дај некоја акција да направиме, да го вратиме барем во фан клуб кај нас :)

Ќе ја грабаме Линда и ќе му ја однесеме на порти в’Битољ.

Иначе среќна нова година на сите, све најубаво, многу пари, жени и добитни лифчиња у кладионици.
И Ливерпулче да го гледаме и у вторник и у среда.
ok pozz :icon_mrgr:

Ќе биде јако кај Pravnice на свадба, ќе се утепаме од пиење :)

Ќе биде јако кај Pravnice на свадба, ќе се утепаме од пиење :)

Мале4ко си, нема да те поканат, плус таму ќе има бакнувања во уста, а ти не треба тоа да го гледаш.

Нова година нови мислења..... Скаузерот променил мислења за анонимуси!:rolleyes:

Него мене искрено мислам дека Салах ќе биде исто шо и Асаиди....во превод..чекај да му тргне!

Не е дека мењам мислење,само од авион се гледа дека за разлика од Алберто и Аспас овој има талент. Маста им ја извади на Челзи на 3 натпревари(2 годинава и 1 лани во Лига Европа)

Ќе биде топ веруј,нема да биде Суарез али за 7-8 гола и 7-8 асистенции по сезона вреди.

Ќе вибам.....

Сакам некој јак, мамлаз, да ебааме.

4 место на Њујиер....Ајт нека тера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom