Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ја бојкотирам темава жими Ален.

Мал сум, не сум одговорен за моите постапки.Немој, сериозно. Пробувам да доведам опасно засилување во фан клубов, немој да си буљаш сега да напушташ![]()
Мал сум, не сум одговорен за моите постапки.

мата би било супер да дојде
ех да ги земеме мата, тељо и монтоја. тоа е моја желба за јануари![]()
мата би било супер да дојде
ех да ги земеме мата, тељо и монтоја. тоа е моја желба за јануари![]()
Mido tweeted:
Mido @midoahm
Liverpool is set to sign #Salah next week..He will get into the team straight away as Sterling will be sent out on loan to #swansea. #Salah is the perfect player for Liverpool as his pace and runs behind defenders will create space for Suarez and will give him time on ball. #Salah is a much better player than Sterling and Moses..U will be surprised how good he is..#LFC
ват? Стерлинг во Свонси на позајмица за да се ослободи место за Салах? Малце ми е глупост овој потег, ако е вистинито ова од Мидо...
Нема шанси. Имало понуда од Свонси и секој си прави бајрам на умот, си твита, си пушува.
Немам твитер, чив е акаунтов?
Ама у секој случај е интересно зошто имаше слични твитови и пред да дојде Суарез у Ливерпул.Oд Мидо... оној шо играше за кој стигне(Марсеј,Рома,Тотенхем,Виган,Барнсли...)Ама у секој случај е интересно зошто имаше слични твитови и пред да дојде Суарез у Ливерпул.
Излеа фан на Ливерпул си е.
Mido tweeted:
Mido @midoahm
Liverpool is set to sign #Salah next week..He will get into the team straight away as Sterling will be sent out on loan to #swansea. #Salah is the perfect player for Liverpool as his pace and runs behind defenders will create space for Suarez and will give him time on ball. #Salah is a much better player than Sterling and Moses..U will be surprised how good he is..#LFC
ват? Стерлинг во Свонси на позајмица за да се ослободи место за Салах? Малце ми е глупост овој потег, ако е вистинито ова од Мидо...

Сребренко (Стерлинг), заради Салах, а не земе уште бар тројца - два средина , еден напад....ја ќе идам у Англија да му ебам внука од прв, втор, трет и четврт братучед (а со мене ќе го земам Денис (ромот) цигојнерот него да го онакви)!!Скаузер....Паско ја презема должноста за пресот пред утакмицата за Олдам!![]()