Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 02:43 ---
Да, стигнавме до фазата "го дупиме Рики". До кога ќе трае, да знам колку долг да биде порничот шо ќе го пуштам? Иам акаунти на brazzers...

Кога ќе не стигнеш со години:pos:

Не ми се верува што читам сабајлево, три пати проверив у која тема сум влегол....
Ајде среќна нова година, само убаинида ви се дешаваат и само победи на Ливерпул, што помалце леви утакмици и Аспас трансфери.
А да...и ќе се женам...

ПС За евентуално да не ми рачунате офтопик...Рики кај ти е Србинката бе:?

Момци, ве поздрави Розата. Рече дека чат пат знае да читне.

Дај некоја акција да направиме, да го вратиме барем во фан клуб кај нас :)

ПС За евентуално да не ми рачунате офтопик...Рики кај ти е Србинката бе:?
Сега не знам кај е, али знам кај ќе биде за неколку месеци. Ќе пишам у фан клубов коа ќе лежи на креветов зад мене. АУ ЌЕ ЈА ОТВОРАМ ЖИМИ ДЕЦАТА НА ПАСКО !! :vozbud:

Rosemberg Dekio7 и Босанецот, да бидеме поконкретни. И ти беше блиску али те спасивме некако :D
Јас не сум откажан, кога веќе ме спомна, секоја буква од темата ја читам, само немам нерви да пишам и да се расправам, оти останав сам неистомисленик!
Роџерс ќе го прифатам ко ќе донеси титула, газните дури ни тогаш!

Среќна нова година и се најдобро :D

Јас не сум откажан, кога веќе ме спомна, секоја буква од темата ја читам, само немам нерви да пишам и да се расправам, оти останав сам неистомисленик!
Роџерс ќе го прифатам ко ќе донеси титула, газните дури ни тогаш!

Среќна нова година и се најдобро :D

Мислам дека ни во најцрни сценарија не претпоставуваше дека Скаузер88 ќе те остави :D

Мислам дека ни во најцрни сценарија не претпоставуваше дека Скаузер88 ќе те остави :D
Ни на крај памет, туку наеднаш почна да се дрогира и смена позиција. Барав да видам шо зема ама не открив и морав да се повлечам дур не сте ме растргнале со заби :D

Ни на крај памет, туку наеднаш почна да се дрогира и смена позиција. Барав да видам шо зема ама не открив и морав да се повлечам дур не сте ме растргнале со заби :D

Не бе, таман работа да те растргнуваме :D
Остани си тука, ќе го смениш и ти мислењето таман до Мај, со пласман во ЛШ и ќе имаш порозеви гледања.

Ние сме Сител бе брат :D

Не бе, таман работа да те растргнуваме :D
Остани си тука, ќе го смениш и ти мислењето таман до Мај, со пласман во ЛШ и ќе имаш порозеви гледања.

Ние сме Сител бе брат :D
Тука си сум јас не бегам, а со ЛШ само малце ќе ме омекните, ама па ќе го шитнат Луис и тек тогаш незнам шо мислење ќе имам.

Види каква пропаганда се шири ццц:D
Не сум сменил ја мислење само сум намалил да критикувам пошто на луѓето им иде добро,нека изгуби од Олдам па да видите кој сменил и што сменил:pos:

Момци, ве поздрави Розата. Рече дека чат пат знае да читне.

Дај некоја акција да направиме, да го вратиме барем во фан клуб кај нас :)
п аи јас то го велам цело веме. еве од мене имаш голема поддршка. :)

Во 2 саат сте го заебавале Рики, а никој да отиде на втора вечер да најде некоја, сите со раката во пантолони. :D

Утре по шпекулацииве доаѓа Салах:P

Одличен трансфер и тоа поефтин од Аспас мх мх мх:)

Каков џокер ќе излезе овој,асистенции не му типувам али секој натпревар ќе има по 1-2 еден на еден со голман чисто ради брзината и движењето. Топките од Кутињо ,Хендо и Џерард има да му дојдат ко порачани. Не е свесен ни тој:D

Утре по шпекулацииве доаѓа Салах:P

Одличен трансфер и тоа поефтин од Аспас мх мх мх:)

Каков џокер ќе излезе овој,асистенции не му типувам али секој натпревар ќе има по 1-2 еден на еден со голман чисто ради брзината и движењето. Топките од Кутињо ,Хендо и Џерард има да му дојдат ко порачани. Не е свесен ни тој:D

Овој специјално за тебе го купува Бренди, дека не му ги бендиса другите играчи што ги донесе. :D Ваков играч одговара на нашата игра, брз и подвижен, со осет за гол, се на се супер трансфер ќе биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom