Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Немој, сериозно. Пробувам да доведам опасно засилување во фан клубов, немој да си буљаш сега да напушташ :)
Мал сум, не сум одговорен за моите постапки.

мата би било супер да дојде, со здрав стариџ, плус мата, сериозно ќе се смени сликата.

како и да не ни треба клупа очајно.
сите имаат боље клупа од нас, да не зборам за сити и челзи.....арсенал, тотнам, ман ју, па и евертон... ние имаме прв состав и ни една, буквално, адекватна замена што ќе смени утакмица. не викам да е клупаш, едносавно ростер немаме.

ок, свесен е и роџер за тоа, изјавува често дека му е потребна силна конкуренција за секое место во тимот, нешто што во моментов го нема, освен можеби за четворицата штопери, како и да е, најпокриена позиција ни е.

мата, кутињо, стерлинг...суарез, стариџ и уште еден да се додаде тука квалитетен, и тука више имаш опции во напад, можеш да поставиш игра соодневтна на противникот, а не соодведно со тоа што располагаш.

ех да ги земеме мата, тељо и монтоја. тоа е моја желба за јануари :)

мата би било супер да дојде

E i ja sakam Mesi, Ronaldo, Ibra, Shvajnstajger, Roben, Robinjo, pa i Pele, Garincha.... od penzija....

Jas sakam samo:
titula!

Kako? Veke ne mi e bitno!

Da, treba klupa, tenki sme, i toa e problem. Golem.
Edna, uste edna povreda i u kurac sme. Osven kilavi bekovi, sekade na drugo mesto sme slabi.

Kutinho, Suarez.....da ne urocam, Ama bez niv, sega, ke padneme u relegation zone.

Ne moze Skrtel i Agger da davaat golovi. Mislam, moze, ama ne da bidat glavni i najbitni.
A ne moze samo Luis da gazi. Iako gazi. Mora poddrska u sredina i napad.
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 10:13 ---
мата би било супер да дојде

E i ja sakam Mesi, Ronaldo, Ibra, Shvajnstajger, Roben, Robinjo, pa i Pele, Garincha.... od penzija....

Jas sakam samo:
titula!

Kako? Veke ne mi e bitno!

Da, treba klupa, tenki sme, i toa e problem. Golem.
Edna, uste edna povreda i u kurac sme. Osven kilavi bekovi, sekade na drugo mesto sme slabi.

Kutinho, Suarez.....da ne urocam, Ama bez niv, sega, ke padneme u relegation zone.

Ne moze Skrtel i Agger da davaat golovi. Mislam, moze, ama ne da bidat glavni i najbitni.
A ne moze samo Luis da gazi. Iako gazi. Mora poddrska u sredina i napad.

Mido tweeted:

Mido ‏@midoahm
Liverpool is set to sign #Salah next week..He will get into the team straight away as Sterling will be sent out on loan to #swansea. #Salah is the perfect player for Liverpool as his pace and runs behind defenders will create space for Suarez and will give him time on ball. #Salah is a much better player than Sterling and Moses..U will be surprised how good he is..#LFC
ват? Стерлинг во Свонси на позајмица за да се ослободи место за Салах? Малце ми е глупост овој потег, ако е вистинито ова од Мидо...

Mido tweeted:

Mido ‏@midoahm
Liverpool is set to sign #Salah next week..He will get into the team straight away as Sterling will be sent out on loan to #swansea. #Salah is the perfect player for Liverpool as his pace and runs behind defenders will create space for Suarez and will give him time on ball. #Salah is a much better player than Sterling and Moses..U will be surprised how good he is..#LFC
ват? Стерлинг во Свонси на позајмица за да се ослободи место за Салах? Малце ми е глупост овој потег, ако е вистинито ова од Мидо...

Нема шанси. Имало понуда од Свонси и секој си прави бајрам на умот, си твита, си пушува.
Немам твитер, чив е акаунтов?

Нема шанси. Имало понуда од Свонси и секој си прави бајрам на умот, си твита, си пушува.
Немам твитер, чив е акаунтов?

Oд Мидо... оној шо играше за кој стигне(Марсеј,Рома,Тотенхем,Виган,Барнсли...) :D Ама у секој случај е интересно зошто имаше слични твитови и пред да дојде Суарез у Ливерпул.
Излеа фан на Ливерпул си е.

Oд Мидо... оној шо играше за кој стигне(Марсеј,Рома,Тотенхем,Виган,Барнсли...) :D Ама у секој случај е интересно зошто имаше слични твитови и пред да дојде Суарез у Ливерпул.
Излеа фан на Ливерпул си е.

Аааа...египјанецот. Епа можно е тогаш да е точно за Салах зошто и овој е Египјанец. За Стерлинг претпоставувам дека е грешка, зошто пак ќе остане на ич играчи. Квалитативно ќе го засили тимот ама пак ќе бидеме тенки на број.

Mido tweeted:

Mido ‏@midoahm

И лани имаше вакви првокациски твитови.... мислам дека му е само за внимание.

Стерлинг нема шанса да оди на позајмица...според последните интервјуа на Роџо му се во врска со тенката клупа.
Која би било логиката да го праќа таму?

ПС.Скоро имаше Мидо твит дека Џексон Мартинез ќе оди во Арсенал!:facepalm:

Vaka sea:

Ја мислам дека Роџо со доволно шанси од газдите ќе напраи чудесии....како шо ги напраи Бил Шенкли.

Ама ако го дае оној малион пресонебец кој ем игра ем го судат за епкање :) :) Сребренко (Стерлинг), заради Салах, а не земе уште бар тројца - два средина , еден напад....ја ќе идам у Англија да му ебам внука од прв, втор, трет и четврт братучед (а со мене ќе го земам Денис (ромот) цигојнерот него да го онакви)!!

Нека зима играчи, ама нека не јебе со позајмици. Малку ли се сите оние на шашма ем купени ем даени??
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 18:24 ---
Скаузер....Паско ја презема должноста за пресот пред утакмицата за Олдам!;)

Четири плус у наша корист минимум!!!!!

Уплаќај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom