Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Scouser88 kazioX
Евертон, Свонси и Саутемптон очекувам да потполнат место на табелата од 7-10, евентуално и Њукасл па заради тоа и неубедливите игри на почетоков и покрај победите очекувам тежок натпревар. Па лани во финишот не бевме со испод 3 гола во натпревар а годинава некако тешко оди. Се надевам ќе ме демантираат и ќе победат со 4-0

Brendan Rodgers - Aspas will come good

“Iago has an instinct for a goal but in the games so far he probably hasn’t had the opportunities either made for him or that he’s been able to create for himself. One of the things I’ve been really impressed with about Iago is his work rate. What he hasn’t let me down in terms of is effort. He’s a real fighter.

“Tactically, he’s very good. He knows where to press and when to press.

“He’s working very hard on the physicality of the game. He has been spending hours in the gym to build up his body.

“He has come from Spain into the Premier League – there is a big difference. Once he becomes accustomed to it, he’ll be able to handle it.

“We can’t expect too much too soon. He works tirelessly every day and I expect him in time to improve and get better and better.”

Liverpool: Mignolet, Toure, Sakho, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Aspas, Moses, Sturridge

Liverpool subs: Jones, Kelly, Sterling, Enrique, Wisdom, Ibe, Alberto

Ми се бендисва, посебно одбраната :)

Многу ризична постава е ова, или ќе биде генијален потег или ултра самопотопување.

Колку е лош овој Аспас еј... ја ли играм, Аспас ли игра. Бар да прави нешто со топката, off the ball movement, да проигрува. Ништо не игра типот... ништо.

Не могу виже да задржим бол, не помаже таблете уз сав алкохол :place:
Проклет да е оној кој го повреди Кутињо, среќа да не виде до крајо на живото. :mad:

Катастрофа игра како и сите 4 претходни. Не знаат да подадат, да направат акција, да нападнат, да се бранат, да одземат топка, да нафрлат и да шутнат. Епа што останува? Тоа е тоа, у претходните 4 утакмици максимална среќа, у оваа малце немавме и одма го јадевме. Запна коментаторон за отсуството на Кутињо, ко божем со него којзнае како да игравме. И пак си останувам со истата реченица од после првото коло: Ако вака продолжиме, има да го јадеме дебело. Среќа сега се враќа единствениот човек у кој се крстам, се надевам со него све ќе се смени и Аспас и Стерлинг нема да мора да ги гледаме. Па до толку да не можеш да смириш топка и да ја подадеш бе... Саутемптон е да ве ебам у уста сите преплатени говна глупи.

Катастрофа игра сезонава... катастрофа...

back to reality
многу talking points има за роџо, а многу малку желба имам за такво нешто. никако да го засакам овој човек...колку време му треба?

на кратко. со свонси не заслуживме бод, денес не заслуживме ни нула (бодови)
за претходните 3 утакмици не коментрирам

поставата денешна, што да се каже? 4 штопери во задња линија, и примаш гол од корна!! ај тоа, еден единствен факинг прекин не бевме опасни!! нема кој да игра со топка освен кутињо. тажно. аспас човече што е тоа?
реков и за стариџ, фала му за головите, себично копиле. и кога играм фудбал, не-знаење не ме нервира, ама себичност ме вади од кожа!

не издржавме 2-3 кола дома да запишеме нула. секоја чест роџо! покетино го уништи во секој смисол на фудбалската игра... и да останеше 0-0 истото мислење ќе го имав.

џерард, со душа ќе го чекам денот кога ќе седне на клупа. толку е истрошен во секој смисол..тажно. ова му е трета година по ред кај што е тежок просек кон лош

саутемптон се екипра за рескепт нема што, ама ваква инфериорност на моите црвени едноставно ме убива во поим.

ајде ајде... глајте горе. се враќа суарез, па ќе биди подобро (да се надеваме)
Scouser88 сега се твоите 5 мин да плукаш по теле, ова велемајсторот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom