the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Неможам да коментирам за утакмицата, пошто гледав само 20-25 минути пошто бев на работа, ама од тоа што го видов, и од ова што го прочитав увидов дека сме биле јалови. Нормално е дека ќе бидеме кога во тимот немавме ниеден изразит креативец, ама јбг сплет на околности, Кутињо повреден, Ален повреден, Алберто недоволно спремен, Суарез казнет....сите 4ри плејмејкерски опции беа недостапни. Друга работа, читам и Енрике бил повреден, па игравме и со 4ри стопери, што уште повеќе ја намалува опасноста од страните, друго е Џонсон да ора напред и да прави пробиви, а друго е Туре кој е стрикно одбранбен играч.
Како и да е, мене овие утакмици најмногу ме болат, не ремито со Свонси. И Рики, дај прекини со играчиве, да не се умореле во Карлинг, абе има да играат и малку ќе му биди, посебно после таква срамна партија, плус се работи за дерби, за престиж, за чест, нема тука штедење, и играат 2 натпревари во 1 недела, така да не е ништо страшно....
Суарез не очекувам да стартува со Јунајтед, или пак ако стартува, не ми се верува да игра повеќе од 60-65 мин.
Сандерленд го отпушти Ди Канио, незнам дали да се радувам или да тагувам за ова, пошто играа беден фудбал сезонава со него.
Како и да е, мене овие утакмици најмногу ме болат, не ремито со Свонси. И Рики, дај прекини со играчиве, да не се умореле во Карлинг, абе има да играат и малку ќе му биди, посебно после таква срамна партија, плус се работи за дерби, за престиж, за чест, нема тука штедење, и играат 2 натпревари во 1 недела, така да не е ништо страшно....
Суарез не очекувам да стартува со Јунајтед, или пак ако стартува, не ми се верува да игра повеќе од 60-65 мин.
Сандерленд го отпушти Ди Канио, незнам дали да се радувам или да тагувам за ова, пошто играа беден фудбал сезонава со него.