Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Досега имавме една супер утакмица со Стоук и една квалитетна против Јунајтед ( барем во освојувањето на топката) во трите други натпревари имавме катастрофална игра. Останува Суарез да внеси свежина, зошто нападот и не е баш креативен. Овај Аспас или позицијата не му е погодена или е класичен неизделкан трупец, но со онаа градба мислам и вака и така нема да се снајди во Англија. Ме плаши уште и формата на Кутињо па плус и оваа повреда сега ....
Одбраната во глобала е добра 3 гола во 5 утакмици е супер постигнување.
Она што мене не ме радува е што нема течна игра, нема акции, нема чисти шутеви на гол, сакам да гледам добар фудбал, не крпачки, некако чувствувам дека момците не се трудат доволно.....

Незнам што не сте задоволни од формата на Кутињо. Со неговите индивудални потези може да завлече и 3 играчи наеднаш а вие пишувате како не го бивало. Ете и на дело се покажа дека без него неможеме. Креативноста е нула без него.

Здравје ни земаа.....матер да им ебам!
ништо не е загубено. после првите 3 победи ни рипнаа апетитите до небо, а и самите знаеме дека немаме тим за титула.
пласман во лш е премија за годинава.
сега се враќа суарез, па се надевам на повеќе. штета за кутињо, ама против некои работи не се можи.

ништо не е загубено. после првите 3 победи ни рипнаа апетитите до небо, а и самите знаеме дека немаме тим за титула.
пласман во лш е премија за годинава.
сега се враќа суарез, па се надевам на повеќе. штета за кутињо, ама против некои работи не се можи.

Брат, каква титула, тоа ни на сон не ми е наредни 2-3 години. Нит апетити ми рипнале нит сум престанал резонски да размислувам. Зборам за тоа што немаа една ебана шанса освен слободните на Стиви.

Стиви просек
Лукас под просек
Аспас под просек
Агер под просек

Како набројувам, се потешко ми паѓа. Серев за Мињоле ама како си ги мцкам гомцата, со сласт. Голманиште добивме, барем од воведниве 5-6 утакмици. Шкртел до 5 до 12 не се знаеше дали ќе оди во Напило, не отиде и ни стана најдобар штопер во моментов.

Најмногу што очекувам е 4то место и тоа е под знак прашалник. Муабетот е што не створија една ебана шанса, затоа реков дека здравје ни земаа.

Не се лажете за Јунајтед ,баталете ја таа утакмица ја губиме гарант.
Мислите нека ви бидат на Сандрленд и Палас пошто тука е шансата за враќање на врвот.

Колку и да е дерби ова сега, ипак е куп, али знам дека Роџерс пак ќе извади прв состав и ќе се залаже со тоа... треба да пушти послаби играчи сеа, многу побитно е следното коло да ги тепаме Сандерленд него manure од куп да ги елминираме.

Не се лажете за Јунајтед ,баталете ја таа утакмица ја губиме гарант.
Мислите нека ви бидат на Сандрленд и Палас пошто тука е шансата за враќање на врвот.

Се сложувам ама единствена надеж ми е напатеноста на ЛФЦ кога станува збор за утакмица против УТД. Плус, се враќа зубарот, се му е*ам!

Абе еден играч од средина ко Јаја Туре мора да најдеме, Box to Box midfielder, па многу поразлично ќе биде. Летово се утепавме од барање 10ки, крила, курци-палци... треба и еден ваков да најдеме пошто немаме фокус у средината. Хендо, Џерард, Лукас и толку е средината, Алберто потенцијал е сеуште, Ален е преплатен, трето нема. Мора и еден таков да додадеме за освежување на средината.

Кое место сме сеа, 4-5 така??

Ботов Ален до кога е повреден? Фали сеа таков ситен играч кој ќе може да игра на таа АМ позиција а он може да закрпи бар за овие 4-5 натпревари док се врати Кутињо.
Со овие слаби противници ќе може да врати самодоверба ..ваљда

Море какво силовање им направија Сити на Јунајтед леле.. ако по некоја случајност изгубат и он нас сега у Купов(иако не верувам во тоа) Мојс набрзо ќе биде тренер на Милвол у Чемпионшип..

Кое место сме сеа, 4-5 така??

Ботов Ален до кога е повреден? Фали сеа таков ситен играч кој ќе може да игра на таа АМ позиција а он може да закрпи бар за овие 4-5 натпревари док се врати Кутињо.
Со овие слаби противници ќе може да врати самодоверба ..ваљда

Море какво силовање им направија Сити на Јунајтед леле.. ако по некоја случајност изгубат и он нас сега у Купов(иако не верувам во тоа) Мојс набрзо ќе биде тренер на Милвол у Чемпионшип..
Каков Ален бе, Суарез се враќа сеа. А Суарез на секоја утакмица игра на 4 позиции такада отсуството на Кутињо нема да се отсети (а на Ален уште помалце).

Каков Ален бе, Суарез се враќа сеа. А Суарез на секоја утакмица игра на 4 позиции такада отсуството на Кутињо нема да се отсети (а на Ален уште помалце).

Ќе цркне Суарез ако игра така.
Мора еден да има што ќе спаја средина и напад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom