Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ete, koga ke si ibes mama....utnes i penal....toa e toa...

Kasno mu tekna na Rodzo da napagja, da ne brani nereseno. Keleshi.

Sto suta, nieden, ovie edvaj eden ipol i gol.

Пред да кажам било што за натпреваров (ќе следи и коментар за сезоната), Peja989 ќе те замолам за еден искрен коментар во врска со бранењето на Бен Фостер. Како дополнителен коментар можеш да додадеш кога последен пат си го видел така да брани Реина...

Пред да кажам било што за натпреваров (ќе следи и коментар за сезоната), Peja989 ќе те замолам за еден искрен коментар во врска со бранењето на Бен Фостер. Како дополнителен коментар можеш да додадеш кога последен пат си го видел така да брани Реина...

Среќна игра на Фостер.

Сега ти мене кажи ми за кој од двата гола е крив Реина?

Пред да кажам било што за натпреваров (ќе следи и коментар за сезоната), Peja989 ќе те замолам за еден искрен коментар во врска со бранењето на Бен Фостер. Како дополнителен коментар можеш да додадеш кога последен пат си видел ваква игра од Реина...

Nema sto da se komentira.
Agger ko u Skopje, taka i tamu. Izglea mu nabivme u MK dosta kompleks.
Igravme, ne davavme golovi.
Klasika. Koga ne gi koristis sansite i plus penalot, kazna sitga.

No, za ovaa nema opravdanie Rodzo e kriv. Ovaa e kriv do jaja.
Losa postava, losa strategija. I nemavme srekja. A Foster mamojeb, sto sve ne fati denes alal vera.

Ако не го купат Ериксен налето на сите ќе им ебам матер посебно на клетите американци. Исто и квалитетен лев бек и квалитетен голман и квалитетен дефанзивец и солиден напаѓач. Значи СЕ. Е така. И ако Роџерс не освои минимум 3 место другата сезона марш од тимот .:icon_lol:
На крај краеви ѓи имаме Хипија и Карагер на располагање. Би биле одличен тандем. :X3:

И жолт мораше на крај да добие Суарез бе..

Brendon Rogers prai istorija nema sho...
Wba nemaa(t) 45 godini pobeda na Enfield.
Nemaa pobeda 8 utkmici po red, isto I Swindon. Zatoa e tuka BR da im ja prekine serijata.
Wba godinava masala, 3-0 u gosti, 0-2 doma. Nema shto, respect - Barcelona se.

Kazav uste na sam pocetok, ke kazam I sea, so trener - tezok prosek, ne mi se trosat bukvi. Licno sum so premali ocekuvanja od takva mizerija od trener, zatoa I razocaruvanjeto e podnoslivo, da ne recam ocekuvano.

Nemoj nekoj da mi rekol sme imale sansi, penal nemase, imavme 3-4 polusansi, edna mozebi dobra. Drugoto tapa.

BR out. Nikogas ne si bil, nema ni da bides za mene Liverpool.

Kolku e tazna tabelata...neverojatno vo koe drustvo sme. Tazno, tazno, tazno...

Среќна игра на Фостер.

Сега ти мене кажи ми за кој од двата гола е крив Реина?
Реина ништо не направи и онака, сакав да кажам дека Реина у последниве две години нема ниеднаш брането како што денеска бранеше Фостер. Немој брат, немој среќа да ми кажуваш. Може има проблеми со менталитет за бранење за појаки клубови ко што кажа Фросе, али Реина не само што може вода да му носи, туку може и со узо да го бања. Башка вака ако продолжиме таман ќе може да си го земеме, нема да има некој голем притисок кога ќе се бориме за да останеме у топ 10.

Реина ништо не направи и онака, сакав да кажам дека Реина у последниве две години нема ниеднаш брането како што денеска бранеше Фостер. Немој брат, немој среќа да ми кажуваш. Може има проблеми со менталитет за бранење за појаки клубови ко што кажа Фросе, али Реина не само што може вода да му носи, туку може и со узо да го бања. Башка вака ако продолжиме таман ќе може да си го земеме, нема да има некој голем притисок кога ќе се бориме за да останеме у топ 10.

Брат, да го примеше голот во 70та минута мислам дека беше, шутот од 20тина метри, ќе те разберам да кажеш дека Реина е крив и не брани. Ама со овие, едноставно не можеш да го окривиш, ниту за едниот, ниту за вториот гол.

За двата директен кривец е Агер.

Прашај се за играта на Џонсон, Џерард, Агер, Шелви и Хендерсон. Тие не направија БАШ НИШТО.

Не знам брат, како може за секој негативен резултат голманот секогаш да биде крив? Јас никогаш не сум играл фудбал ама брат тоа е најаматерско соогледување на работите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom