Divider
Seraphim
Stevie G utna be, go utna be.
ne deka bese poenal, ama pak be...
ne deka bese poenal, ama pak be...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред да кажам било што за натпреваров (ќе следи и коментар за сезоната), Peja989 ќе те замолам за еден искрен коментар во врска со бранењето на Бен Фостер. Како дополнителен коментар можеш да додадеш кога последен пат си го видел така да брани Реина...
Пред да кажам било што за натпреваров (ќе следи и коментар за сезоната), Peja989 ќе те замолам за еден искрен коментар во врска со бранењето на Бен Фостер. Како дополнителен коментар можеш да додадеш кога последен пат си видел ваква игра од Реина...
Реина ништо не направи и онака, сакав да кажам дека Реина у последниве две години нема ниеднаш брането како што денеска бранеше Фостер. Немој брат, немој среќа да ми кажуваш. Може има проблеми со менталитет за бранење за појаки клубови ко што кажа Фросе, али Реина не само што може вода да му носи, туку може и со узо да го бања. Башка вака ако продолжиме таман ќе може да си го земеме, нема да има некој голем притисок кога ќе се бориме за да останеме у топ 10.Среќна игра на Фостер.
Сега ти мене кажи ми за кој од двата гола е крив Реина?
Реина ништо не направи и онака, сакав да кажам дека Реина у последниве две години нема ниеднаш брането како што денеска бранеше Фостер. Немој брат, немој среќа да ми кажуваш. Може има проблеми со менталитет за бранење за појаки клубови ко што кажа Фросе, али Реина не само што може вода да му носи, туку може и со узо да го бања. Башка вака ако продолжиме таман ќе може да си го земеме, нема да има некој голем притисок кога ќе се бориме за да останеме у топ 10.