Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Треба да се клај гол. А за да се клај гол треба да се клај играч што знае да клај гол. Клај го Борини.

Moraat so Suarez da imaat siroki ukrstaja za do gol da dojdat i ko ke dojdat da sutnat za da se klaj gol.

Neka go klaj Kurtoninho i/ili Borini.

Hahahahaha....

Koa site drugi ili zrknale u TV ko mamlazi ili im se fatile racete da ckrtnat nekoj zbor na toa smartphonite...

Inace, sto tuku baras be ti sea ko Joker u film so En Hataway?
Па навивам за вас ми требаат голој од Суарез за фантази :D

И баш ќе беше добро Џокерот да беше у последниот дел како cameo

Па навивам за вас ми требаат голој од Суарез за фантази :D

И баш ќе беше добро Џокерот да беше у последниот дел како cameo
Ke bese ama umre neli od prepivanje legalni apcinja kupeni over the counter bez recept.

Sea ke klaj dva gola Suarez. da se izednajci so RvP.

Samo ne mi e jasno shokur klajl Rodzo onakva konfuzna postava.

Divider не знам далли виде, јас ти пишав на профилов, би те барал и на моб ама ти немам. Дека не ми врати уште во Саботата, не сакав да форсирам и да те напињам. Здравје боже, наредна утакмица.

RickyLFC9 само колку да знаеш, броевите не ти се точни :P

Divider не знам далли виде, јас ти пишав на профилов, би те барал и на моб ама ти немам. Дека не ми врати уште во Саботата, не сакав да форсирам и да те напињам. Здравје боже, наредна утакмица.

RickyLFC9 само колку да знаеш, броевите не ти се точни :P
Aj PP so mob dobijas.

A be, da videv, ama sabota, nedela i vecerva, aj od sluzbeni zezancii, aj politicki zaebancii, aj i se mi se sobra, mamata.

Em da ne recam, aj vtorovi poluvreme, ama...ene go za deset minuti pocinje. Nema sansi da se uspee :)

Sledeќata, Ok.

U Nedela e, taka?

Ke se cueme, Imas PP.

Ke bese ama umre neli od prepivanje legalni apcinja kupeni over the counter bez recept.

Sea ke klaj dva gola Suarez. da se izednajci so RvP.

Samo ne mi e jasno shokur klajl Rodzo onakva konfuzna postava.
Па можеа нешто онака рандом да направат 3 секунди само окото да му се појави.

Нели Бејн ги ослододуваше затворениците? И можеа да направат тамам да отвори една врата во затворот да се појави окото на Џокерот онака рандом и да се смее само ко ненормален.
И Бејн да рече нешто у стил дека не му требаат мрднати или дека добро ќе му дојде да поседи уште малце во затворот и толку.
Колку да има ептен минимален дел али ваљда нејќеле друг освен Леџер да го глуми Џокерот во трилогијава на Нолан.
Кога сме веќе кај Џокерот:

560198_397609187002323_1055244573_n.jpg

"Фан клуб: Ливерпул" Where Batman happens.

Па можеа нешто онака рандом да направат 3 секунди само окото да му се појави.

Нели Бејн ги ослододуваше затворениците? И можеа да направат тамам да отвори една врата во затворот да се појави окото на Џокерот онака рандом и да се смее само ко ненормален.
И Бејн да рече нешто у стил дека не му требаат мрднати или дека добро ќе му дојде да поседи уште малце во затворот и толку.
Колку да има ептен минимален дел али ваљда нејќеле друг освен Леџер да го глуми Џокерот во трилогијава на Нолан.
Кога сме веќе кај Џокерот:

"Фан клуб: Ливерпул" Where Batman happens.
Не ти се свиѓаше мојата приказна за The Man in the Iron Mask?

Nesto mi se bezidejni.
Se mi e strav da ne primat nekoj salabajzerski glup gol kako na prethodnite dve, a da ne dadat. Fali ideja i brzina.
Ili Strling ili Kutinho ili Borini mora da vleze.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom