Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Гледам велемајсторов ги пуштил Реина и Џерард на шетање..:facepalm:

Да не е МАта у Дубаи?! Да не е Перси у Дибаи?! ама важно ние сме елита бе.. Со 10 место на табела, 3 дербиња по ред и тоа гостувања а дечкиве ги пратиле на одмор.. (y) тоа е таа стратегија.. зимај плата клати врата..

Божем тој ги пуштил. Му имаат кажано дека одат на шетање та него ли ќе го прашаат?? :coffee:

Многу лајна јадете...
Рики ај оди реши нешто вакво и не дрдори многу

images

Шо бе математичар ме напраивте. Па со двојка ќе ја завршам последнава година мајка му стара... едвај се извадив да неам кец полугодиево.

images
решение

:D

плус, ова ти е равенка со мнооооооооогу непознати. ние со една непозната неможиме да решиме ти... :pos:

ај еве ти реши ја оваа задача на сликава :) и кажи шо резултат че добиеш...

Има ли вистина изјавава ?

Carragher: "We were so impressed at Liverpool that whenever we signed a French player, we'd doubt whether they were any good because, if they were, Wenger would have known about them and ensured Arsenal got in first.

Значи не тресете глупости...Реина, Џерард, Суарез и останатите во 8 дена изиграа 4 натпревари, и кој кур ако играат против Мансфилд? Еве и 10-0 да тепаме, која е разликата? Му треба одмор, друго е манјур играат против прволигаш мора да излезат со силен тим

Има ли вистина изјавава ?

Carragher: "We were so impressed at Liverpool that whenever we signed a French player, we'd doubt whether they were any good because, if they were, Wenger would have known about them and ensured Arsenal got in first.
Првпат слушам за ова... али добро е :D

Работата е шо имаме квалитетни играчи, а менаџерот плачи дека со овие играчи толку ни било. Кол и на позајмица во Лил и во Вест Хем за 60 мин. покажа милион пати поќе отколку во Ливерпул. Џерард после Бенитез игра бледо. Реина брани како месечар... итн.
Не ќе да е до играчите баш, нека си се преиспита Ливерпул малце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom