superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Очигледно бев ироничен и алудирав на трансферот на Коатес-Мирин. Дајте Џонсон да го позајмиме и да купиме нов десен бек....Ах бе деца бе
![]()
Batali toa...kazi so pecurki koristis!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно бев ироничен и алудирав на трансферот на Коатес-Мирин. Дајте Џонсон да го позајмиме и да купиме нов десен бек....Ах бе деца бе
![]()
Од оние Супер Марио шо ги зема. Помислив дека ако земам такви ќе можам и јас бомби да фрлам ама ништоBatali toa...kazi so pecurki koristis!
Pa nemas aJrodrom za bombi be Alkaedo???!Од оние Супер Марио шо ги зема. Помислив дека ако земам такви ќе можам и јас бомби да фрлам ама ништо
Ама бомби онака од рака. Авион да имав друго ќе беше. Правец - МанчестерPa nemas aJrodrom za bombi be Alkaedo???!![]()
Ќе изврши самоубиство човекот...Почнаа да го тролаат Торес сите, БА 2 комада за 60 минути.. Торес за 30 натпревари![]()
не ми е само јасно, зашо ние не го зедовме ба за 8 милиони, туку фрливме 12 милиони за стариџ?Почнаа да го тролаат Торес сите, БА 2 комада за 60 минути.. Торес за 30 натпревари![]()
не ми е само јасно, зашо ние не го зедовме ба за 8 милиони, туку фрливме 12 милиони за стариџ?
ако го земевме ба, ќе имавме есктра класа напаѓач за ефтини пари, а и ќе ни останеа некаде околу 4 милиони за уште еден бек ап напаѓач и нешто ситно за Rosemberg и Divider да појдат и да ја издриблаат утре газдраицава на мансфилд![]()
Ne go zemavme zatoa sto toj nejkese kaj nas!
Ednostavno e!
не ми е само јасно, зашо ние не го зедовме ба за 8 милиони, туку фрливме 12 милиони за стариџ?
ако го земевме ба, ќе имавме есктра класа напаѓач за ефтини пари, а и ќе ни останеа некаде околу 4 милиони за уште еден бек ап напаѓач и нешто ситно за Rosemberg и Divider да појдат и да ја издриблаат утре газдраицава на мансфилд![]()
Рано е за СтариџНе знаеме ни дали неќел..
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 18:13 ---
Да го имавме Рафа ќе го имавме и БА ама пошто го имаме Роџо ќе го имаме ИНС..
Ба играше после 24 часа од кога дојде во Челзи ..ќе видиме утре дал нашиов велемајстор ќе го пушти Стариџ или ќе ми го одмара за курташак..
Рано е за СтариџЧекај сега кон Март негде ќе добие шанса
А зошто па да игра Стариџ утре?