Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Апстинирам од форумов одредено време, ама пошто поминав убаво време со вас изминатава година, сакам да ви посакам среќна и весела 2013 година, се најубаво и сите желби да ви се остварат.

Ливерпулче да си игра, да си гази и да си реди победи, а симпатијата моја, Енди Керол :love: да ми го вратат назад и колку што е сексиљав и згоден, толку голови да дава за Ливерпулче. :D

Во моментов сум смирен и опуштен. Изгледа треба постојано да дрмам шприцер за да бидам ваков.

Значи имало лек и за тебе. ШПРИЦЕР!

Среќна нова година на сите вас, се да му тече ко мед и млеко на Ливерпул пошто верувам дека на сите вас тоа ви е најголема желба, па ќе ве поштедам од другите клише честитки кои се кажуваат на нова година :)

Инаку Стариџ ќе биде промовиран вечер или утре, Коатес би требало да замине на позајмица во клуб каде ќе игра секоја недела, Џо Кол е во сериозни преговори со КПР (фала чичо Хари), а исто така изгледа сме заинтересирани за Гамеиро. Се надевам дека не очекува позитивно интересна зима :)

Овдека и така често ви пишувам така да ај да ви честитам среќна нова година и да ви порачам да не се менувате дури ни ако се борите за титула зошто поинтересни сте кога пцуете се живо и диво,ебете женски членови,боите мачки,бркате малолетнички и др.
:D

Ајде сега и официјално СРЕЌНА НОВА 2013 година на НАЈЈАКИОТ фан клуб на форумов. Ви посакувам среќа, здравје и успех на сите во новата година.

на клубот му посакувам обезбедување на место во ЛШ, а ние помалку да се нервираме

во вој трансфер период сакам да ги видам, покрај стариџ и инс, уште и батленд и виља, а ако можи и холтби.

е толку од мене засега.

Море балканци доста беа честитки. Работен ден е денес :D

Среќна нова 13та. Сигурно ќе биде посреќна од минатата, ако не оваа тогаш следната :) само вие бидете ми живи и здрави.

shokojkur cestitate u 5 ebave......ja ne znam doma kako se pribrav, denes cel de pijan...tie iznapisale postovi bez greska, kako so lektoorski ispravki da se, ebave.

Aj neka vi e srekjna na site sto pisuvate tuka, ne mozam da kazam dali sme najdobar fan klub na forumov, zosto ne gi citam site ama siguren sum deka sme eden od podobrite.

Uste ednas, srekjna neka e, pa se znae sto...titula, ako ne ovaa, narednata :D

Izvinete za latinica.

shokojkur cestitate u 5 ebave......ja ne znam doma kako se pribrav, denes cel de pijan...tie iznapisale postovi bez greska, kako so lektoorski ispravki da se, ebave.

Aj neka vi e srekjna na site sto pisuvate tuka, ne mozam da kazam dali sme najdobar fan klub na forumov, zosto ne gi citam site ama siguren sum deka sme eden od podobrite.

Izvinete za latinica.

:pos::pos::pos::pos: Ај трезни се таму четврток т.е задутре идам Скопје па немој да те нема или пак пијан да бидиш оти лошо ќе биди

Izvinete za latinica.
Абе и ја не ги читам другите, али знам дека сме најдобри пошто од другиве фан клубови ни идат у наш фан клуб да ни пишуваат. Па чим идат кај нас толку често, сигурно кај нив е апла досадно :D

Абе и ја не ги читам другите, али знам дека сме најдобри пошто од другиве фан клубови ни идат у наш фан клуб да ни пишуваат. Па чим идат кај нас толку често, сигурно кај нив е апла досадно :D
Кај нас првиот пост во 2013 бил пишан во 3 сааат пополадне а вториот е напишан од страна на навивач на Јунајтед а не беше за НГ постот.
:ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom