Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Искрено,би сакал да го видам Весли у Ливерпул.Таков човек ви фали вас. ;)
Ни фали ама плата од 500 милиони кој ќе му најди?? Плус за 10 милиони не го дава Интер. За 20 веќе поарно некој помлад како Иско/Ериксен

Ни фали ама плата од 500 милиони кој ќе му најди?? Плус за 10 милиони не го дава Интер. За 20 веќе поарно некој помлад како Иско/Ериксен

Пааа,сега со просеци и млади неможете да воскреснете...Треба да се плати за салам играч...Зошто ја се нервирам у мој клуб...Мора да се плати салам пара за салам фудбалер ;)

Снајдер требаше на времето од Реал земање. Алонсо во замена за Снајдер + Робен. Ионака Робен отиде во Баерн за 25 милиони а Снајдер во Интер за 15тина. Ние им го шитнавме Алонсо за 33 мислам дека беа. Ваљда можеше Бенитез да се исценка тогаш за трампа ама тоа е
--- надополнето: 30 декември 2012 во 20:16 ---
Пааа,сега со просеци и млади неможете да воскреснете...Треба да се плати за салам играч...Зошто ја се нервирам у мој клуб...Мора да се плати салам пара за салам фудбалер ;)
Ама не можи и астрономска плата. Сите се платеници ама има два вида на платеници. Такви кои ќе земаат да речиме 60-70 илјади неделно и ќе трчаат до крај да се борат и играат, и такви кои на пример ќе лапаат 100 000 + само за да си го дрват на клупа. Снајдер некако се влечка со повреди, плус одамна нема играно. Да не стани и тој класичен платеник од вториот тип па да се чудиме. И Кол требаше да донеси искуство ама.........

Не знам некој дали спомнал ама чувте кој клуб сака да ве "спаси" од Коле?

Не знам некој дали спомнал ама чувте кој клуб сака да ве "спаси" од Коле?
Знаеме одамна, само тој бара да му исплаќаме пола од платата до крај на неговиот постоечки договор ако си отиде.

Ебаве лудаци :pos:
--- надополнето: 31 декември 2012 во 00:24 ---
Енрике наводно 6 недели
Ајде сега покрај Стариџ, Инс и Батленд и лев бек. Така да ништо од Снајдер. Пара ќе се нема како тргнало

Е па момци и девојки Среќна Нова 2013 Година!
Се најдобро во истата, прво здравје па после успеси, итн итн. Да ви се исполнат желбите и секако овој наш клуб да заличи барем малку на оној стариот :)
Ваљда нема никој да коментира после мене пошто од сношти никој и не пишал па така коментаров ќе ми остани како последен годинава :D Се договоривме Ranomi да го има првиот збор во новата година па така да нека посака нешто добро. И секако нека побрза со коментарот колку можи побрзо во новата година оти онака напиени можи и некое пцуење да падни тука во меѓувреме. :icon_lol:
YNWA!!

Е па момци и девојки Среќна Нова 2013 Година!
Се најдобро во истата, прво здравје па после успеси, итн итн. Да ви се исполнат желбите и секако овој наш клуб да заличи барем малку на оној стариот :)
Ваљда нема никој да коментира после мене пошто од сношти никој и не пишал па така коментаров ќе ми остани како последен годинава :D Се договоривме Ranomi да го има првиот збор во новата година па така да нека посака нешто добро. И секако нека побрза со коментарот колку можи побрзо во новата година оти онака напиени можи и некое пцуење да падни тука во меѓувреме. :icon_lol:
YNWA!!
Раноми има време до кај 5 сабајле да пиши оти после јас стапувам на сцена :D

Би требало да биде докај 4-5. Или па најдобро да останам дома вечерва и да си легнам рано рано и да станам накај 3-4 и да го пишам првиот пост во темата. :LOL:

Добро бе дали мораше да пишите? :tapp: Копуци едни :pos:
Нека биди 4-5. Само не знам колку ќе ми биди достапен некаков компјутер вечерва инаку ќе ви кажев убо дали во 4-5 ќе пишевте коментари. Сега кога сте тргнале искоментирајте нешто добро како за последен пост годинава. Да не се моиве глупости последни. Што фино си пишав добар пост како за последен - го заебавте :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom