Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Среќна Нова Година Ливерпуловци !!
Да се надеваме дека ќе ни тргне во 2013 , победи победи и само победи .. па и да бидеме 4то место :)

и ние убаво вечер да си поминеме , и да го погодиме патот до дома :) се гледаме наредна година!

Rosemberg :)

So Sunderland ke bide pobeda, ama ne znam dali so triplus ili samo pobeda. Uste dumam!

Rakijata utrevecer za treznenje verojatno ke kaze!

YNWA I SREKJNO bar 4-5 mesto godinava!

Srekjna Nova Godina! Hanuka i kojkur vekje se slavi! Na site Liverpulci!
Drugine neka odat so avioni na Mancester Utd nekade, za pravoslaven Bozik i toa!

I da se roka:
Liverpool
Liverpool
Liverpool
Liverpool

Ја ќе ви честитам нова година по полноќ, како што е редот. Само од што ќе бидам треснат од земја да не пишам у на manure фан клубот место у нашиот погрешка :D

Ја ќе ви честитам нова година по полноќ, како што е редот. Само од што ќе бидам треснат од земја да не пишам у на manure фан клубот место у нашиот погрешка :D
Vistinski liverpulec ne odi kaj nitu eden drug fanklub! Ni za seir!

Liverpool Liverpool Liverpool forever

Vistinski liverpulec ne odi kaj nitu eden drug fanklub! Ni za seir!

Liverpool Liverpool Liverpool forever
Исусе боже, шега беше. Никад не сум видел човек шо толку озбилно сфаќа вакви ствари...

Исусе боже, шега беше. Никад не сум видел човек шо толку озбилно сфаќа вакви ствари...
So Liverpool nema sega, razberi!
Jas sum 39ipol godini covek!
32 godini srce i dusa davam za toj klub (i Vardar kade Muarem Zekir mi bese rezerva kako kadeti i juniori - kratko, pred da zabatalam fudbal i se fatam seriozno so drugiot sport koj go trenirav paralelno)!
Znaci sega samo prvite tri saata od pobedata na Liverpool!

Ajt be srekna niva godina!

Епа момци Среќна нека ви е новата година, се најдобро, да исчекаме титули со нашиот си Ливерпул уште една година помината со вас, од утре вртиме нова страница и почнуваме одново....

Ај и од мене, Среќна Нова Година, сите супер да си поминете вечерва. :love: Многу успеси, љубов во новата, а пред се трофеи и подобра игра на нашиот Ливерпул.

Фала ви фали ви, срцки сте. Чувеци од збор :love::D

46379_490072927711278_1732078043_n.jpg

Ајде нек ни е среќна новата 2013 година.

Прва желба у таа година ми е освојуване на 4 место коо воде у ЛШ. Со евентулно негово освојуване ќе ни бидат отвоорни еден куп други врати(игране у ЛШ, привлекуване на јаки играчи итн итн)
Втора желба ми е идане на Ериксен и Санчез, тва највероајтно би можело да се случе летто.
Трета желба е освојуване на било каков трофеј. Сеедно.
Четвтра желба да престане хејто врз Роџеерс.
Доста е нели? :D

И ногу успех, здравје, среќа у новата година на сите до еден.

И саа пред да се качам у таксито накај дома еден иде до мене и вика ај среќна нова година и Ливерпул да освое еден куп титули а јас ни го знам ни го познавам :D а он фан на Ливерпул да бил.

Ех тој чудесен Ливерпул шо праа :love:.

И ево ме, опет сам ти у кафани (на кајгана де :D ) али је вечерас Роџерсова тика така упалила је.....и тоа Скопјанка (нек пукнет шо би рекол Eric J. Biafranić, Peja989, RickyLFC9 :P :D :D ), јако беше вечерва е сега уште нашиве да заредат некој победа и то ќе биди то :D :D

Сега јас да пишам :coffee: Во моментов сум смирен и опуштен. Изгледа треба постојано да дрмам шприцер за да бидам ваков. Ми се допаѓа каков сум сега. Ако сега игра Ливерпул и тепа има да одам и на сите да им честитам лично. Ама ако изгуби ќе си направам еден прстен или боксирач со изрезбано YNWA однопаку па така секој што ќе го сретнам на улица има да му ја оптегнам една и на челото печат да му оставам YNWA да пиши. Било на чело било каде на суратот. Важно играчите и менаџерот нема да ги чепкам. Ќе одам по улица и на секој што ќе го сретнам ќе му оставам печат. Ќе го печатирам :pos: Ќе го етикетирам :LOL:
А сега се отвора трансфер периодот заебете нова година. Стариџ, Инс, Батленд, Снајдер да дојдат ехааааа ама нема да дојдат така да шо сакаат нека праат пичка им матер. Само да победуваат нашиве.

Епа децо, среќна нека е. Ви посакувам 2013 да ви биде исполнета само со убави мигови, помалку нервози, повеќе славење... И пред се, се надевам дека 2013 конечно ќе го донесе почетокот на онаа наредна сезона, која што долго ја очекуваме.

Шокојкур!

Ливерпуууууул, во 2013 да почне да ебе се живо и диво како у стафра добра времена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Да ви посакам и јас Среќна нова, и сите желби да ви се исполнат!
На фудбалски план сакам да престанат да ме нервираат играчите, газдите и Роџерс и конечно да излезат од дупката и да не вратат таму кај шо ни е местото!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom