Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
sortav.png

МОЖЕН СОСТАВ ЗА ВЕЧЕРВА ПРОТИВ ТОТЕНХЕМ !!​

sortav.png

МОЖЕН СОСТАВ ЗА ВЕЧЕРВА ПРОТИВ ТОТЕНХЕМ !!​
Дај бе еднаш нормално нека стартуваме 4-3-3 или нека се гони у пичку материн.
-----------------------Реина-----------------
Џонсон-----Шкртел----Агер-----Енрике
---------Шахин-----Ален----Сусо---------
-------Стерлинг---Суарез--Асаиди-----
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 18:06 ---
mora da pobedite deneska so totenhem ve igram 2vo2 :)
Колку пари стави??? Да собериме тука да ти ги вратиме за да не пцуеш после :coffee:

Не е тој состав. Само Хендо место Шахин е според голем број гласини...

Ги прати ли некој маливе на евроспорт?? Коментаториве ги слушате?
Ни условно ''старите'' фанови што го бодрат ЛФЦ повеќе од 15-тина години не му веруваат на велемајсторот..

СЕ ДА ИМ УМРЕ Н БЛИЗУ:mad::mad::mad::mad::mad::mad:....па добро бе пичка му матер, можно е да снемам кабловска баш тогаш кога Ливерпул ги има на еуроспорт.......крФ им ебам:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Мамицата у пичка да им ја ебам.......па уште и не креваат тоа операторите кога им вртам......се им ебам:mad::mad::mad::mad::mad:

Како бе....ццц

истото тимче од утакмицата со лабудите, епа со среќа нека ни е...

TOTENHEM.png
sostav_vs_totenhmen.png
OФИЦИЈАЛНО TИМОТ КОЈ ЌЕ НАСТАПИ ВЕЧЕРВА ПРОТИВ ТОТЕНХЕМ ВО 14 НАТПРЕВАР ОД АНГЛИСКТА ПРЕМИЕР ЛИГА !!

СЕ ДА ИМ УМРЕ Н БЛИЗУ:mad::mad::mad::mad::mad::mad:....па добро бе пичка му матер, можно е да снемам кабловска баш тогаш кога Ливерпул ги има на еуроспорт.......крФ им ебам:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Мамицата у пичка да им ја ебам.......па уште и не креваат тоа операторите кога им вртам......се им ебам:mad::mad::mad::mad::mad:

Како бе....ццц
И јас да им ебам :mad::mad: Како можело сега да ти снема кабелска?? Мамицата нивна :mad:
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 20:29 ---

Како бе....ццц
Стримови баце,тоа е.

Ги прати ли некој маливе на евроспорт?? Коментаториве ги слушате?
Ни условно ''старите'' фанови што го бодрат ЛФЦ повеќе од 15-тина години не му веруваат на велемајсторот..
Ја ги слушав и се крстев што зборат... уште у еден момент вика едниот "некој ако не прати премиер лига, од нас се може да научи..." :facepalm:

Тие двајцата на еуроспорт се спрдаваат цело време, во тенис пофорумот често се главна тема на дискусија, не ги земајте здраво за готово :)

Ја ги слушав и се крстев што зборат... уште у еден момент вика едниот "некој ако не прати премиер лига, од нас се може да научи..." :facepalm:

Не знам дали знаеш, двајцата се хард кор навивачи на Ливерпул. И покрај тоа, како што спомна Џену дека се заебанти....и те како се унесени во ЛФЦ. Не знам дали примети, само за ЛФЦ зборат, се знаат и младински погони и играчи, дебија....буквално СЕ.

Не знам дали знаеш, двајцата се хард кор навивачи на Ливерпул. И покрај тоа, како што спомна Џену дека се заебанти....и те како се унесени во ЛФЦ. Не знам дали примети, само за ЛФЦ зборат, се знаат и младински погони и играчи, дебија....буквално СЕ.
Мене интересни ми беа :coffee:
Сега уште нетот да си го проверам да видам дали ќе можам на сокест и да тераме. Забрането ми е компјутер многу ама што сe правам за овие дебилите не ми се верува. И на крај пак нема да победат :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom