Buji Buton
Manijak :P
- Член од
- 4 мај 2010
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 228
mora da pobedite deneska so totenhem ve igram 2vo2 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе еднаш нормално нека стартуваме 4-3-3 или нека се гони у пичку материн.![]()
МОЖЕН СОСТАВ ЗА ВЕЧЕРВА ПРОТИВ ТОТЕНХЕМ !!
Колку пари стави??? Да собериме тука да ти ги вратиме за да не пцуеш послеmora da pobedite deneska so totenhem ve igram 2vo2![]()
фала курцу, барем даунинг не го гледам!![]()
МОЖЕН СОСТАВ ЗА ВЕЧЕРВА ПРОТИВ ТОТЕНХЕМ !!
И јас да им ебамСЕ ДА ИМ УМРЕ Н БЛИЗУ....па добро бе пичка му матер, можно е да снемам кабловска баш тогаш кога Ливерпул ги има на еуроспорт.......крФ им ебам
Мамицата у пичка да им ја ебам.......па уште и не креваат тоа операторите кога им вртам......се им ебам
Како бе....ццц
Стримови баце,тоа е.СЕ ДА ИМ УМРЕ Н БЛИЗУ....па добро бе пичка му матер, можно е да снемам кабловска баш тогаш кога Ливерпул ги има на еуроспорт.......крФ им ебам
Мамицата у пичка да им ја ебам.......па уште и не креваат тоа операторите кога им вртам......се им ебам
Како бе....ццц
Ја ги слушав и се крстев што зборат... уште у еден момент вика едниот "некој ако не прати премиер лига, од нас се може да научи..."Ги прати ли некој маливе на евроспорт?? Коментаториве ги слушате?
Ни условно ''старите'' фанови што го бодрат ЛФЦ повеќе од 15-тина години не му веруваат на велемајсторот..
Ја ги слушав и се крстев што зборат... уште у еден момент вика едниот "некој ако не прати премиер лига, од нас се може да научи..."![]()
Мене интересни ми беаНе знам дали знаеш, двајцата се хард кор навивачи на Ливерпул. И покрај тоа, како што спомна Џену дека се заебанти....и те како се унесени во ЛФЦ. Не знам дали примети, само за ЛФЦ зборат, се знаат и младински погони и играчи, дебија....буквално СЕ.