Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нека им го дадат службено натпреварот подобро. :facepalm:

дали е нормален овој хендо толкав гол го утна за 2 метра ауууууууууууу
ете и 2-0 офофоф крф да им ибам, како ние немаме така среќа еднаш аххххххх

Ах Хендерсон.............Мамицата в пичка да ти ја ебам , и женчето да ти го поебам јас тебе и сестра и се женско шо имаш.
И тебе, и на тој шо те кладе да играш, и на тој шо ти рече фудбал да играш :mad::mad::mad::mad:

Шо се дешава бе браааат:)

Од колку саат играме?? Зашто Тотенхем не игра против нас,гледам нешто со Раднички води 2-0..

2_0.png
КРАЈ НА 1 ПОЛУВРЕМЕ , ТОТЕНХЕМ 2 - 0 ЛИВЕРПУЛ , КОМЕНТАР !!!

сеа второ треба да нападнеме, ама чекај па ние немаме напаѓач хм епа тогаш Линда нека ја стави да даде некое голче, а и не мора да купуваме нели пошто ќе правиме финансиски баланс, ако сакаат може и да рентаме играчи за камата само они да скрпат некој динар ахххххххххх СВЕ НА КОЛ

Играчиве на теренов ни се слепи, луди магариња. Подобро не можам да ја опфатам нашава игра со зборови. Роџерс ако не го внесе Сусо место Хендо ретардиран е.

сеа второ треба да нападнеме, ама чекај па ние немаме напаѓач хм епа тогаш Линда нека ја стави да даде некое голче, а и не мора да купуваме нели пошто ќе правиме финансиски баланс, ако сакаат може и да рентаме играчи за камата само они да скрпат некој динар ахххххххххх СВЕ НА КОЛ
Ама ќе има писмо со извинување на крајот и готово :pos:
Оној идиотот со број 14 го клава во игра пред Сусо и Шахин па и Шелви :pos: :pos::pos::pos:
Единствениот лев бек во тимот игра крило а на позиција лев бек става крило кое уствари ни како крило не го бива а не како бек :pos: Браво Веле (y)

Trenerov mora da zamine , samo go unistuva timot. :eek:
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 22:34 ---
WTF Assaidi:confused: , sto bara ovoj vo timot?

FULL.png
КРАЈ НА НАТПРЕВАРОТ ТОТЕНХЕМ 2 - 1 ЛИВЕРПУЛ , ВАШ КОМЕНТАР !!

Дрваааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!111
Судтска некаква одлука ? Бегај , бегај !!!
:tapp:
Хендо , Даунинг би некој играчи ?
Дај пропаѓаме ... ок зима ќе зееме некој потенцијал !Па на лето и така ....
tumblr_mb4kdxORtH1rxa56oo2_250.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom