Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
FULL.png
КРАЈ НА НАТПРЕВАРОТ ТОТЕНХЕМ 2 - 1 ЛИВЕРПУЛ , ВАШ КОМЕНТАР !!
му попуштивме на тотнем оти инаку боаш можеше да лета, па ај на роџо му се зажали за колегата, пошто тој е сигурен во овој период... колегијалност, шо че прајш :tapp:

како поинаку да си ги објаснам последните 5-10 минути кога нашиве ни топка не знаат да штопуваат ко шо треба? :mad:

помизирен ливерпул не сум гледал одамна. ко не можеа овој тотнем да го победат, незнам кога би го победиле??? :(

за играта не коментирам, оти и без то глата ме боли и доволно сум нервозен!!! УЖАС!!! само толку!!!

многу играчи од овој тим не заслужуват да го носат дресот на ливерпул, а во овој момент то важи, меѓудругото и за стиви.

Нема ништо подемотивирачки од пораз од кокошкиве. Секоја сезона вака паѓам у депресија по секој пораз. Преклани у продолжение Ленон за 2-1 ни даде, лани 4-0 не потопија, сега фрустрирачки ни го ставија немиен. Не ми е јасно само, како може да очекува Роџерс Даунинг да го чува Ленон. Па овој со топка е побрз него Даунинг без нејзе... оф... ништо не праиме вака... Сусо???

Ај што Даунинг и Хендерсон се дрва....
Него од кај го извади циганов на терен.... Асаиди бре.... па тај ни за ФК Баби не би играл!

Ако у Јануар не зееме двајца Стрелци.... (ама СТРЕЛЦИ).... сезонава ке биде срање у густо врање.

ПС. Утакмицава е цела вина на Роџо!!!!

Срамота е ова да го гледаат навивачите на Ливерпул. Голем тим расипан поради одредени глупави поединци и непромислена трансфер политика. Срам ми е веќе да кажам за кој тим навивам. :notworthy:

Убаво си играат Асаиди, Даунинг и Хендо у Лига Европа, нека си продолжат таму да си тераат, у Премиер Лига треба друг состав да се вади...

Требаше веданш да го земете Реднап да ве опрај вака незнаете кај терате..

Ај што Даунинг и Хендерсон се дрва....
Него од кај го извади циганов на терен.... Асаиди бре.... па тај ни за ФК Баби не би играл!

Ако у Јануар не зееме двајца Стрелци.... (ама СТРЕЛЦИ).... сезонава ке биде срање у густо врање.

ПС. Утакмицава е цела вина на Роџо!!!!

Па дали јас тоа прочитав критика до Роџерс ??:) Па дали тоа значи дека нема да завршиме 6-ти до Јануар?? аааа аватарче да спремам ,ова вака НЕОФИЦИЈАЛНО признаваш кладба:):X3:

José Enrique 12/08/11...Newcastle United-Liverpool...€ 8M
Downing....... 16/07/11...Aston Villa-Liverpool..............€ 22.8M
Henderson.... 01/07/11...Sunderland-Liverpool............€ 18M
Allen.............. 10/08/12...Swansea City-Liverpool........€ 19M
Borini............ 16/07/12....Roma-Liverpool....................€ 13.3M
Assaidi.......... 20/08/12....Heerenveen-Liverpool..........€ 3.8M
Carrol ............01/02/11....Newcastle United-Liverpool..€ 41M
Carrol.............30/08/12....Liverpool-West Ham United..Loan

Katastrofalna transfer politika !

НЕ Е СЕ ТАКА ЦРНО !!!

Possession (%)

Tottenham Hotspur - 35%
Liverpool - 65%

Катастрофа! Уште сабота ако не победат со Southtampton и мора да се бара главата на некој т.е на велемајсторот..мора малце да почуствува притисок,а не вака дека ја има подршката и да си игра кур ташак! Ако веќе го игра Downing нека го игра таму кај шо му е местото,а не да изведува ќе го прае лев бек...За Hendarson нема ни со да се коментира,не е дораснат за да игра во тим како Liverpool..

Срамота е ова да го гледаат навивачите на Ливерпул. Голем тим расипан поради одредени глупави поединци и непромислена трансфер политика. Срам ми е веќе да кажам за кој тим навивам. :notworthy:
Абе што се срамиш, кажи слободно -Сити! :LOL:

УШТЕ ЕДЕН ДОКАЗ ДЕКА НЕ Е СЕ ТАКА ЦРНО !!!

Liverpool put in 29 crosses into the Spurs' penalty area tonight as compared to 5 crosses in by Spurs

Треба да почнеме со црни дресови да играме на домашен од што сме жалосни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom