Севкупно ако собереме излегува едвај просек. Кажи ми ти мене кога последен Реина спасил 3-4 чисти гола на еден натпревер? Никојпат....
Немало потреба дечко, тоа пробувам да ти го кажам цело време. Ливерпул секогаш имал и повеќе од солидна одбрана, одбрана што не примала голови, што се грижела тимот да не изгледа смешен. Нападот од секогаш ни се красел со катастрофална реализација, одбраната е таа што го држела тимот на посакуваното 4то место. Сега одбраната ни е смешна а конкуренти за тоа место има се повеќе и повеќе.......затоа, ти мислиш дека Реина е дрво.
Имаш одговор во моите претходни постови ама ајде еве пак... Менуваат цела урава кога ќе им текне и како ќе им текне, зар тоа не влијае на тимот, или поконкретно смената на Dalglish и Clarke.
Друго, кога веќе му ветиле на Rodgers напаѓачи, за Carroll да го даде на позајмица, зошто тоа не го оствариле, или и тоа не влијае на тимот...
А за City... City составија тим со пари и само пари, тим кој и без менаџер ќе освојат титула...
Ама мора да менува управа....не иде, му дадоа трансфер буџет на Кени што Бенитез го немаше за сите 7 сезони поминати во ЛФЦ а он направи смешка од тие. Цела ебана Англија ни се смее за трансферите, море која Англија, цел фудбалска јавност не покажува како класичен неуспех. Значи, тие луѓе не заслужуваат да бидат таму. Ако веќе нешто се менува, ќе се менува од корен, затоа според мене сите заслужено летнаа од работа. За Комоли и Далглиш да не правиме муабет.
А иди ти биди менаџер на Сити и кажи им "играјте" па освој титула, ако мислиш дека е толку лесно.
И да, за крај.....ќе кажам по 12324523452346512353245 пат. НИКОЈ ОД НАС НЕ ЗНАЕ ШТО И КОЛКУ И ЗОШТО И ДАЛИ НА НЕКОГО, НЕШТО МУ Е ВЕТЕНО.........врежете си го тоа во главата веќе еднаш. Ти, јас...сите тука можеме само да предпоставуваме, зошто и самиот Бренди на последната пресконференција не кажа ништо концизно, се што беше е "ќе видиме". Дали ти од него слушна, да американците ми ветија пари, ќе зееме напаѓач, затоа го дадовме Керол? (знам дека ќе ме прашаш, затоа одма ќе ти одговорам) Не, не знам зошто го дадоа Керол кога немаме друга опција...тоа пробувам цело време да го докажам на ебаниов форум.....НИЕ НИШТО НЕ ЗНАЕМЕ, ние може само да предпоставуваме.