Edna od greshkite shto gi napravija Amerikancive e toa shto go shutnaa Kenny!
Trebashe da go ostavat nekolku sezoni da go izdigne klubot na ramnishte da se bori vo TOP4 za Liga na shampioni. So toa klubot ke beshe poatraktiven i pokonkurenten za nosenje na golemi iminja vo fudbalot. Bilo igrachi bilo treneri.
Gradenjeto na klubot proshlata sezona pochna no toa ne beshe vidlivo. Sepak, ni Rim ne bil izgraden za 7 dena.
Brandy Rodgerov, velemajstorot, e samo zhrtva na politikata na Amerikancive, valjda nekad ke svati deka samo mu duvale u perduvi i deka im bil sredstvo za vodenje na nivni biznisi.
Rafa Benitez od nishto napravi neshto. Se ushte se raduvam na titulata vo Liga na shampioni i vtoroto mesto na tabelata vo PL.
Porano koga ke kazhev deka navivam za Liverpool mi vikaa "Auu, tie dobri se, super! Bravo! Dobar klub.", sega koga ke kazham deka navivam za Liverpool mi se smeat i mi udiraat seir.
Kako i da e, bez ogled na se, jas se ushte ke go sakam Liverpol.
Vo ovaa situacija edino od pomosh bi ni bile bifshi igrachi koi se ushte se aktivi vo fudbalot, kako na primer McManaman, Fowelr, Garcia, Litmanen i drugi.
I da ne dolzham mnogu, skoro pola zhivot go pratam Liverpool i retko koga se desilo navivachite da go napushtaat Anfield pred kraj na utakmica.
Ama, valjda nekad trkalceto ke se svrti vo nasha polza.