Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Зашто да дадеме 20м+ за Ериксен кога Холби можевме да го земеме без пари т.е само да даваат по 3-4м годишно за плата?!?!?

ах мојот чудесен Ливерпул..

бдв немам ништо против Ериксен,баш напротив ама на политикава неможам да им се изначудам..

Холдби во Тотенхем и погодете кој останува за нас летото?:icon_lol:

Прегледај го приврзокот 55675
За нас ќе остани Курлеодорле од Пичексиматерине од Драпајсимадињата лига
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 18:23 ---
Зашто да дадеме 20м+ за Ериксен кога Холби можевме да го земеме без пари т.е само да даваат по 3-4м годишно за плата?!?!?

ах мојот чудесен Ливерпул..

бдв немам ништо против Ериксен,баш напротив ама на политикава неможам да им се изначудам..
Ни се можи бе :icon_lol:

Rosemberg ne si laskaj kopile....ti stalno doagjas koga znaes deka jas sum out of town :D

kje ja gubime od "poljanata na muzite"?
Доста мори......... од кај да знам јас кога не си во Скопје? Се најавив 10 дена пред да идам ебаго. Туку стварно не си во Скопје?? :icon_lol: Да не се криеш море
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 18:28 ---
http://www.goal.com/en/news/11/tran...pe-rossi-joins-fiorentina?source=breakingnews

за 4.5м го лапнаа Роси.. ние ИНС за 6м...дал да плачам ил да се смејам :)
Ни Инс нема да го земиме

Ако нејќат кај нас за ефтино, а ни за скупо, нека се денат у трипизде материна. Не ни требаат ондак.

Na prvom treningu sezone nakon dolaska Senegalskog igrača Demba Ba-e', Benitez (trener Chelsea) ga je upoznao s saigračima i rekao mu želje kluba za ovu sezonu. Nakon toga, Benitez je uzeo loptu u ruke i rekao 'LOPTA', zatim je pokazao na gol i rekao 'GOL'. Nakon toga je demonstrirao pucanje i rekao "ŠUT', " razumiješ? Šut - lopta - gol, GOOOOOOL!" . Pomalo povrijeđen i ljut, digne se Debma Ba i kaže: " Oprostite gospodine Benitez, ali ja razumem i znam pričati engleski jako dobro!", na što mu Benitez odgovori:" Sedni dole sine, pričao sam Torresu."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

by Enrique ♥
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 19:06 ---
Газдарицата на Мансфилд

@Divider Ова е месо што треба да се исчука.....со кур наместо со чекан
Се согласуваш?? :icon_lol:

Na prvom treningu sezone nakon dolaska Senegalskog igrača Demba Ba-e', Benitez (trener Chelsea) ga je upoznao s saigračima i rekao mu želje kluba za ovu sezonu. Nakon toga, Benitez je uzeo loptu u ruke i rekao 'LOPTA', zatim je pokazao na gol i rekao 'GOL'. Nakon toga je demonstrirao pucanje i rekao "ŠUT', " razumiješ? Šut - lopta - gol, GOOOOOOL!" . Pomalo povrijeđen i ljut, digne se Debma Ba i kaže: " Oprostite gospodine Benitez, ali ja razumem i znam pričati engleski jako dobro!", na što mu Benitez odgovori:" Sedni dole sine, pričao sam Torresu."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

by Enrique ♥
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 19:06 ---
Газдарицата на Мансфилд

@Divider Ова е месо што треба да се исчука.....со кур наместо со чекан
Се согласуваш?? :icon_lol:

Уффффффсссссссссссеразбираааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Зошто е затворена темата за ПЛ?

http://www.goal.com/en/news/11/tran...pe-rossi-joins-fiorentina?source=breakingnews

за 4.5м го лапнаа Роси.. ние ИНС за 6м...дал да плачам ил да се смејам :)
роси нема играно фудбал повеќе од година дена. јес да беше ѕвер на времето, ама сега којзнај во какво стање е. нас ни треба играч кој одма можи да направи разлика и да реши утакмица. за 4,5 милиони и то како беше исплатливо да се проба да се земи, ама буџетот е ограничен. плус, не беше во никаква трансфер шпекулација.

еве нешо за плачење
http://www.football.co.uk/liverpool...rce_through_liverpool_switch_rss3652627.shtml

на блекпул му биле малку 6 милиони, па бараат појче. е ова, кој сака нека кажи, е класична грешка на кени и на никој друг! наместо да се концентрираме на некој друг (батленд на пр.) ние губиме време и ПАРИ на нешо шо веќе го имавме и го дадовме за џабе... :tapp:

роси нема играно фудбал повеќе од година дена. јес да беше ѕвер на времето, ама сега којзнај во какво стање е. нас ни треба играч кој одма можи да направи разлика и да реши утакмица. за 4,5 милиони и то како беше исплатливо да се проба да се земи, ама буџетот е ограничен. плус, не беше во никаква трансфер шпекулација.

еве нешо за плачење
http://www.football.co.uk/liverpool...rce_through_liverpool_switch_rss3652627.shtml

Џузепе Роси.. играч кој не се снајде во Премиер Лигата
Играч кој последната повреда го легна година дена ... која патем му е втора на лигаментите

Не благодарам.... не мислам да гледам уште еден Џо Кол ака. Одличен играч за ефтини пари.

Моментално во овој преоден рок ни треба само едно крило ....(затоа што мислам дека ова со Даунинг нема да трае долго)

Лев бек не ни треба (или барем не ни е итен) заради тоа што ОЧАЈНО сакам Виздом да добие што поголема шанса.
Повредата на Енрике треба Виздом и те како да ја искористи.

Офанзивен играч за врска мислам дека нема потреба сега во овој момент.... затоа што нема потреба да се фрлаат пари за играч кога сме веќе под притисок на финансиите. Би можело таа работа да се разреши на лето.

Холтби сигурно немаше да биде решението за тоа.... во тоа сум сигурен.
Впорчем и која е поентата да се зема недокажан играч (германската лига не е мерило) кога веќе имаме играчи во тимот како Сусо, Хендерсон и Шелви.

ПС. Се надевам дека ќе се одигра утакмицата со Менсфилд заради Стариџ.... бар да има една утакмица во нозе пред манјун!

Џузепе Роси.. играч кој не се снајде во Премиер Лигата
Играч кој последната повреда го легна година дена ... која патем му е втора на лигаментите

Не благодарам.... не мислам да гледам уште еден Џо Кол ака. Одличен играч за ефтини пари.

Моментално во овој преоден рок ни треба само едно крило ....(затоа што мислам дека ова со Даунинг нема да трае долго)

Лев бек не ни треба (или барем не ни е итен) заради тоа што ОЧАЈНО сакам Виздом да добие што поголема шанса.
Повредата на Енрике треба Виздом и те како да ја искористи.

Офанзивен играч за врска мислам дека нема потреба сега во овој момент.... затоа што нема потреба да се фрлаат пари за играч кога сме веќе под притисок на финансиите. Би можело таа работа да се разреши на лето.

Холтби сигурно немаше да биде решението за тоа.... во тоа сум сигурен.
Впорчем и која е поентата да се зема недокажан играч (германската лига не е мерило) кога веќе имаме играчи во тимот како Сусо, Хендерсон и Шелви.

ПС. Се надевам дека ќе се одигра утакмицата со Менсфилд заради Стариџ.... бар да има една утакмица во нозе пред манјун!

за роси се сложувам

за енрике, не. мислам дека наместо виздом, шанса треба да добие робинсон (ако не го пратат на позајмица пред тоа)

зошто да не се одигра утакмицата со мансфилд?

за роси се сложувам

за енрике, не. мислам дека наместо виздом, шанса треба да добие робинсон (ако не го пратат на позајмица пред тоа)

зошто да не се одигра утакмицата со мансфилд?
545207_543726728972789_1078941371_n.jpg

- Теренот на Менсфилд.

Инаку интересно нешто за менаџерот на Менсфилд. И ветил на девојката дека ќе се венчаат доколку ги победат Линколн во претходната рунда. Тоа го направиле и по победата, па застапниците на лигата им ветиле бесплатен меден месец доколку не победат нас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom