Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
And here we go again..... среќа не излезе Divider па излегоа само 3 страни.
Ти да му го јајш на Дивајдер :)

Мамлазааано! Марш на спеиње бе. После ќе хејтате и негативизми ќе одат наоколу.(n)

Равенки со еднаипол непозната у други фанклубови. Таму, кај оние нашминканине и намиирисанине од Манчестер. Заеби тука. :LOL:
Чоек една вечер ќе реши да искача, да се зеза и сабајле има што да види. Куп мислења на пијаничишта. Бар да знаевте на пијано да гаѓате резултати :) :)

Вибам тоа :tapp::tapp: па уште и ненаспијани и недоначукани :pos:
Дур не почнат да ви играат буквите од тастатурата, никако пишуење :mad:
А тогаш....пиксели умот да ви праи на монитор.

Пилешки мозоци бе:facepalm:

Запнале математика Мрсимуда, Питагора, Тресикура, и на крај краева чиј бил курот одзади :vozbud:!!

Шовеебаам;)

Важно, ако некој глеаше вчера вечер, имаше кратка репортажа за најдобриот клуб у енглеска историја....енд гес вот? Се разбира или на ингилизки офкорс, за Ливерпул!

Се остало е багра гнасна и гадна и вгазпраена со разводнета пилеќа спермица.

И така, идам да пишуем, работа си сака, сметки да се плаќаат, за мезе да се има и ракии за дивинации.

Абе сеа видов дека Мансфилд биле 5-та лига.. :X3: ,ја овде би ги пуштил и Суарез и Стариџ од почеток нека се упознаат децата;) а и да видиме некој гол..без 4-5 гола ич нека не се враќаат а и Алан ако не даде на натпреваров првенец..слободен е:)

Очекувам Хендо да игра и да продужи да си ги дупи противнициве у форма е дечкото невиџена,исто сакам и Сахин да го видам у прва а и Коатес.

Мора да има голеада,МОРА !!

пс.Руни не игра наредна недела..ќе го лапнат педерите:)

Rosemberg ne si laskaj kopile....ti stalno doagjas koga znaes deka jas sum out of town :D

kje ja gubime od "poljanata na muzite"?

Liverpool (шо би рекол еден шошкарец ЉиверпуЉ) има да игра, тешко, со мака, како да не виделе топка, ама ќе тепа со два разлика.

Ми се чини мене таќе.

Поќе пред текма ќу да пишем :)

А за нашминканине....не знам, ама би било гуљам ќеиф да им го нашпораат во напудрисаните им колбафољубни чмарови и да им вратат за судиски режираниот пораз на Ливерпул прошлоега пута.

Abe, sea gleam u potpis sto ti stoi....se iznasmeav.....hahahahahahaha

Sigurno imas dobri odnosi so Ckrapjata na forumov? :D hahahahahahaha

RickyLFC9 ако за математика те бивало, шо е со другите предмети...равенка со една непозната ли ја утна!? :pos:

патем, коа ќе се свртат нештата за 360 степена, пак се враќаат на исто.. :)
Ете колку ме бивало :D

Ај еден виц видоизменет ама морам да го пишам. Можи глуп да испадни ама кому му е гајле ионака глупости тресиме овде.
Отишол Роџерс да ги построи фудбалерите на Ливерпул. Го видел Кол со две леви нозе, го зел мечот и му ја секол едната.
-Те боли??
Не - одговорил Кол
- Зошто??
Затоа што сум играч на Роџерс!
- Браво така треба - видно бил импресиониран Роџерс
Оди потака го гледа Хендерсон ама едното уше му било подолго. Го зел мечот и му го секол.
- Те боли?
Не!
- Зошто??
Затоа што сум играч на Роџерс!!
- Браво така треба- пак импресиониран Роџерс
Оди потака го гледа Стерлинг со голем кур. А и знаел дека е ебач пошто 3 деца веќе има. Го зел мечот и му го секол.
- Те боли??
НЕ!!
- Зошто??
Затоа што е на овој зад мене (y)

Е сега можи и наградна игра да направиме. Кој бил тој зад Стерлинг?? :icon_lol:

A сега мислам дека е време за спиење. Бтв можи вака вицови да земаме и да ги видоизменуваме а?? :D

а ти кој сакаш да биди :pos:?
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 15:23 ---
RickyLFC9 ако за математика те бивало, шо е со другите предмети...равенка со една непозната ли ја утна!? :pos:

патем, коа ќе се свртат нештата за 360 степена, пак се враќаат на исто.. :)
ааааааааааа не... то ти е 4 њутнов закон :pos:

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/rodgers-on-further-signings

Пак се испосра овој.. Нели пред 2-3 недели викаше дека ќе дојдат 2-3 играчи + уште 1-2 на позајмица?!?!
Дечково не мисли кога збори или шо е работава..како ќе дувне ветерот, ако тепаме 3-0 вика атакуваме на 2-ро место ,ако изгубиме 3-0 вика тимот е слаб ќе го појачаме одиме чекор по чекор, пред почеток на преоден рок вика купуваме партал ќе праиме, доаѓа преоден рок вика 1 играч и добри сме...Неко овде није нормалан :)

Што правите бе вие, 5 саата нема да се вклучам, тие равенки решаваат и тоа со 1 непозната. :eek: :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom