RickyLFC9
Модератор
Шо ние, другар ти твој да не не прашаше за Снајдер ништо од ова немаше да испадне...Вие сте ненормални.
Абе... од Снајдер до Питагора стигнавме мајка му стара...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ние, другар ти твој да не не прашаше за Снајдер ништо од ова немаше да испадне...Вие сте ненормални.
Ама тој е крив, шо има да прашува за Снајдер?Шо ние, другар ти твој да не не прашаше за Снајдер ништо од ова немаше да испадне...
Абе... од Снајдер до Питагора стигнавме мајка му стара...
Питагора...still better player than Joe ColeАбе... од Снајдер до Питагора стигнавме мајка му стара...
Каков интелектуален виц.Неверојатно, просто човек да ти позавидиАј еден виц видоизменет ама морам да го пишам. Можи глуп да испадни ама кому му е гајле ионака глупости тресиме овде.
Отишол Роџерс да ги построи фудбалерите на Ливерпул. Го видел Кол со две леви нозе, го зел мечот и му ја секол едната.
-Те боли??
Не - одговорил Кол
- Зошто??
Затоа што сум играч на Роџерс!
- Браво така треба - видно бил импресиониран Роџерс
Оди потака го гледа Хендерсон ама едното уше му било подолго. Го зел мечот и му го секол.
- Те боли?
Не!
- Зошто??
Затоа што сум играч на Роџерс!!
- Браво така треба- пак импресиониран Роџерс
Оди потака го гледа Стерлинг со голем кур. А и знаел дека е ебач пошто 3 деца веќе има. Го зел мечот и му го секол.
- Те боли??
НЕ!!
- Зошто??
Затоа што е на овој зад мене
Е сега можи и наградна игра да направиме. Кој бил тој зад Стерлинг??
A сега мислам дека е време за спиење. Бтв можи вака вицови да земаме и да ги видоизменуваме а??![]()
Од Кол и Џордано Бруно е подобар играч (и онака има неко секси име за десно крило да играПитагора...still better player than Joe Cole
(ова у ваш стил го пишав не дека го хејтам Колето баш напротив)
Тоа на Керол репчето било бе! Само нејќам да знам од кој дел од телото произлегувалоАј еден виц видоизменет ама морам да го пишам. Можи глуп да испадни ама кому му е гајле ионака глупости тресиме овде.
Отишол Роџерс да ги построи фудбалерите на Ливерпул. Го видел Кол со две леви нозе, го зел мечот и му ја секол едната.
-Те боли??
Не - одговорил Кол
- Зошто??
Затоа што сум играч на Роџерс!
- Браво така треба - видно бил импресиониран Роџерс
Оди потака го гледа Хендерсон ама едното уше му било подолго. Го зел мечот и му го секол.
- Те боли?
Не!
- Зошто??
Затоа што сум играч на Роџерс!!
- Браво така треба- пак импресиониран Роџерс
Оди потака го гледа Стерлинг со голем кур. А и знаел дека е ебач пошто 3 деца веќе има. Го зел мечот и му го секол.
- Те боли??
НЕ!!
- Зошто??
Затоа што е на овој зад мене
Е сега можи и наградна игра да направиме. Кој бил тој зад Стерлинг??
A сега мислам дека е време за спиење. Бтв можи вака вицови да земаме и да ги видоизменуваме а??![]()
Ова и вака би дошлоПитагора...still better player than Joe Cole
(ова у ваш стил го пишав не дека го хејтам Колето баш напротив)
Не знам тоа ќе треба со гласање да се одлучи.Тоа на Керол репчето било бе! Само нејќам да знам од кој дел од телото произлегувало![]()
Што ќе ни е ова кога имаме член со титула "Психопат", а на повеќето тука ни треба психијатар, не психолог...
Јас мислам Спиринг беше, мора да има некој суџук поголемОва и вака би дошло
still better players than Joe Cole
![]()
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 02:58 ---
Не знам тоа ќе треба со гласање да се одлучи.
А сега остајте ме да спијам греота сум![]()