Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
- Теренот на Менсфилд.
Инаку интересно нешто за менаџерот на Менсфилд. И ветил на девојката дека ќе се венчаат доколку ги победат Линколн во претходната рунда. Тоа го направиле и по победата, па застапниците на лигата им ветиле бесплатен меден месец доколку не победат нас![]()
Затоа пак Даунинг ќе го гледаме кога ќе му падни формата. Или копиљот Стерлинг. Или па Асаиди.....оh waitНего ме радува работава што велемајсторов рекол дека нема да го потпише Инс а ниту Батленд .. подобро никој да не донесе него Инс да го гледам како се мачи на терен...
А ако го даат Коатес а да го земат Мирин тоа ќе биди една од најголемите глупости во последниве години. Ќе покажи дека Роџерс врска нема
Десен бек ќе земаме??
Како бе еден нормален не се најде во клубов......како бе![]()
Мисли има дома од мојана ракија за предвидување победи на Ливерпул, ама некоја брља умот му го поматила.Кај виде некој да спомне Десен Бек бре.....
Розо.... пак си јадел некои мутави печурки?
Кај виде некој да спомне Десен Бек бре.....
Розо.... пак си јадел некои мутави печурки?
Мисли има дома од мојана ракија за предвидување победи на Ливерпул, ама некоја брља умот му го поматила.
Роџо, бај д веј, као да изјави дека може да се деси Стариџ да не игра против оние напудрените. Шознам....може и да изненади.
овој МОРА да се донесе. то е иднината на клубот за наредните 10-15 години минимум.Сликава можда е стара, денеска баш гледав интервју со тренерот на Мансфилд ,снимале од ЛФЦ ТВ и даваат како е тамо..се беше супер...не чекале
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 02:05 ---
Него ме радува работава што велемајсторов рекол дека нема да го потпише Инс а ниту Батленд .. подобро никој да не донесе него Инс да го гледам како се мачи на терен...
не бе стварно.
во една шпекулација видов дека ливерпул се интересира за ричардс од сити, само не ја постирав оти ми беше многу нереална