Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Десен бек ќе земаме?? :tapp:
Како бе еден нормален не се најде во клубов......како бе :mad::tapp::facepalm::facepalm::facepalm:

545207_543726728972789_1078941371_n.jpg

- Теренот на Менсфилд.

Инаку интересно нешто за менаџерот на Менсфилд. И ветил на девојката дека ќе се венчаат доколку ги победат Линколн во претходната рунда. Тоа го направиле и по победата, па застапниците на лигата им ветиле бесплатен меден месец доколку не победат нас :D

Сликава можда е стара, денеска баш гледав интервју со тренерот на Мансфилд ,снимале од ЛФЦ ТВ и даваат како е тамо..се беше супер...не чекале:pos:
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 02:05 ---
Него ме радува работава што велемајсторов рекол дека нема да го потпише Инс а ниту Батленд .. подобро никој да не донесе него Инс да го гледам како се мачи на терен...

Него ме радува работава што велемајсторов рекол дека нема да го потпише Инс а ниту Батленд .. подобро никој да не донесе него Инс да го гледам како се мачи на терен...
Затоа пак Даунинг ќе го гледаме кога ќе му падни формата. Или копиљот Стерлинг. Или па Асаиди.....оh wait (n) Немаме ваков играч

Остајте што кажува Роџерс, си играат мајтап со медиумите сега. Ќе земеме уште 2-3 играчи и ќе го извадиме максимумот од составот кој ќе го имаме по завршетокот на Јануари. Потоа од летото ќе се оттарасиме од све што не чини и ќе го замениме со подобро па ќе тргнеме построго нагоре. In Rodgers we trust :)

А ако го даат Коатес а да го земат Мирин тоа ќе биди една од најголемите глупости во последниве години. Ќе покажи дека Роџерс врска нема

А ако го даат Коатес а да го земат Мирин тоа ќе биди една од најголемите глупости во последниве години. Ќе покажи дека Роџерс врска нема

A be, така викаа и за Џерард кога го потпишаа прф пат.

Десен бек ќе земаме?? :tapp:
Како бе еден нормален не се најде во клубов......како бе :mad::tapp::facepalm::facepalm::facepalm:

Кај виде некој да спомне Десен Бек бре.....
Розо.... пак си јадел некои мутави печурки?

Мисли има дома од мојана ракија за предвидување победи на Ливерпул, ама некоја брља умот му го поматила.

Роџо, бај д веј, као да изјави дека може да се деси Стариџ да не игра против оние напудрените. Шознам....може и да изненади.

:pos: не бе стварно.
во една шпекулација видов дека ливерпул се интересира за ричардс од сити, само не ја постирав оти ми беше многу нереална

Вечер Коатес, Кара, Асаиди и Виздом стартери, Стариџ ќе биде на клупата. Многу ме интересира кој ќе биде лев бек сега...

Мисли има дома од мојана ракија за предвидување победи на Ливерпул, ама некоја брља умот му го поматила.

Роџо, бај д веј, као да изјави дека може да се деси Стариџ да не игра против оние напудрените. Шознам....може и да изненади.

Ма неговиот ум може и Ракијата да ја помати... кој знае што се има во неговата глава!

Сликава можда е стара, денеска баш гледав интервју со тренерот на Мансфилд ,снимале од ЛФЦ ТВ и даваат како е тамо..се беше супер...не чекале:pos:
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 02:05 ---
овој МОРА да се донесе. то е иднината на клубот за наредните 10-15 години минимум.

:pos: не бе стварно.
во една шпекулација видов дека ливерпул се интересира за ричардс од сити, само не ја постирав оти ми беше многу нереална

Ја никаде не видов шпекулација за Ричардс....
Него остај шо си прочитал една (1) шпекулација.....Розата ко да излезе од расипана временска машина па постираше пост кој е наменет за едно 2-3 години во иднината!

ПС. Гарант се печурки!!!

Може некој да каже од каде читате шпекулации во врска со Ливерпул? Бидејки досега имам видено доста постирани работи кои немаат блага врска со Ливерпул. :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom