Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
само ако имаш противник ко борусија тогаш е возможен ваков шлагер, класика од утакмица, би рекол утакмица на сезоната. без ни една минута лежење, симулирање, глумење, провокации. чист фудбал ко солза. свака им част! респект целосен!

инаку што да се каже за нашиве европски ноќи? може ли боље од ова? свака част момци, ама пак ќе речам без максимално поштен противник ваква утакмица не беше можна

инаку и на 3-3 бев доволно среќен, ко ќе ми текне пред само 3 месеци, на 0-1 мислевме дека е крај и нема враќање, толку беа убиени. ова е веќе сосема друг менталитет.

ајде, уште 3 утакмици до ЛШ!

(ова требаше да иде овде, не у темата за лига европа)

Jürgen Klopp tells the media he injured himself in the celebrations...

"My right arm hurts... I don't know who hit me!"

:pos::pos::pos: Кој болесник.

Колку се радував на 4от гол на Ловрен, пред се заради Клоп. Кое фаца тренериште ми е. Честитки за пласманот, сосема заслужено. Ја браните колку толку Англиската чест во Европа.

uhhhh mecot na sezonata mislam deka ni el klasiko ama bas nikoj ne ponudi podobar mec za oko od ovoj svarno im cesttam na deckite bravo KLOP ke se pameti mecov i uste ako osvoimee uhuhuu kakov holivudski triler ke bide toa

Пооо у пичку матер не можам да спијам а за нецели 6 саати треба да станувам за на работа.

Пооо у пичку матер не можам да спијам а за нецели 6 саати треба да станувам за на работа.
Земи му слободен ден речи му - Религиозен празник ми е денес :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom