Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВестХем е поверојатен!!!Сити 1 0 ...
Ништо од титула![]()
Сите муабети за заговор ми паднаа у вода. Сами си ја земаа титулата. Неќам да чујам ни судии ни ова ни она. Ја имавме у раце више али...
3 работи се битни сезонава.
1.Суарез да остане.
2.Роџо да купи КВАЛИТЕТ.
3.Одбраната а поготово средината да се средат.
Реина,Агер,Асаиди,Аспас,Лукас па и Борини се играчи кои може да ги продаде и од нив да собере 20м. Плус 50-60м на газдите имаме одлична цифра од 70-80м фунти. 2-ца класа и 3ца клупаши се купуваат за овие пари.Таман толку и ни треба.
1.Ешли Кол(гага)
2.Ван Дер Варт , Хамбургер отпаднаа од лига за гага може да се земе.А одличен би бил за купови и ротација.
3.Ројс.
4.Фернандо -ДМ повеќе од потребен.
5.Конопјанка
6.Ковачич
Еве му ги 6-те засилувања уште Роџо на кајгана да отвори и да ги види да му ебам главата таа Колкерска.
Добро бе, како можеше и сезонава да не станеме прваци на Англија, КАКО?
Секако дека сезонава е една од подобрите која ја изиграл Ливерпул во последниве 10тина години (ако не и најдобра), конечно после 5 години ќе играме ЛШ, а 5 години се долг период. Пред 5 години Рики бил полуматурант (не би сакал да го замислам како бил облечен), професорот размислувал каде да оди на факултет, а сега е "професор", а јас сеуште сум имал едноцифрен број на женски, на пример
Сето тоа убаво, ЛШ, повторно со големците, ама голема празнина непополнета ќе остани после сезонава, пошто имавме шанса, можевме.
Дечко, ти и после 25 години ќе имаш едноцифрен број на женски!
Колку само знаев дека ти ќе се избациш со ваков коментар, многу си ефтин.
Кога се местиш на волеј ко што му намести Карлос на Зидан, што да правам?
Болен бев, не отидов.Добро бе, како можеше и сезонава да не станеме прваци на Англија, КАКО?
Секако дека сезонава е една од подобрите која ја изиграл Ливерпул во последниве 10тина години (ако не и најдобра), конечно после 5 години ќе играме ЛШ, а 5 години се долг период. Пред 5 години Рики бил полуматурант (не би сакал да го замислам како бил облечен), професорот размислувал каде да оди на факултет, а сега е "професор", а јас сеуште сум имал едноцифрен број на женски, на пример
Сето тоа убаво, ЛШ, повторно со големците, ама голема празнина непополнета ќе остани после сезонава, пошто имавме шанса, можевме.