Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Го играте најубавиот фудбал сезонава, со ваква игра следната сезона очекувам да стигнете најмалку до 1/2 од ЛШ

Штом им се повреди Тестис Туре, време е да се реши победникот со трет гол.

Не ми се свиѓа вака фанови на други екипи што ни влегуваат во фан клубов ако стварно навиваа за нас ќе си пишеа како мене пред утакмица, вака само глорихантери ни доаѓаат.

Со верба во Роџерс то доминација слична на онаа на Доџерс (безбол тим).

Напред, па ќе се крене нешто на крај на сезона.

YNWA[DOUBLEPOST=1397397221][/DOUBLEPOST]А бе ај у курац пак ли до крај ќе треба да се нервирам :@[DOUBLEPOST=1397398536][/DOUBLEPOST]КУТИЊО МАЈСТОРЕЕЕЕЕ :vozbud: :vozbud:

(постовиве ми се мини трибјут кон Дивајдер :ROFLMAO: )[DOUBLEPOST=1397399479][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
BiwJX6IIIAAZwye.jpg:medium

Mozi sramota e da kazam ama me boli k*r ;) go gledam fudbalot i srceto mi se stega se radvam na golojte kako na mojot Pelister i na krajot go gledam Steve G so koi emicii go doceka krajot na natprevarot i solzi sami mi tecat(inaku ni na pogrebi ne placam) od radost za nego sto konecno ke ja kreni titulata ne oti ima Liverpool najdobar tim tuku najmnogu ja posakuvaa i posle tolku godini ...YNWA :vozbud:

Честитки на заслужената победа,едноставно играч како Џерард мора да ја освои премиер лигата.

НАША Е ТИТУЛАТА!!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

@Peja989 имаш поздрав од Стиви Џи и Кутињо :icon_lol:
Само пренесувам порака :LOL:

AND NOW YOU GONNA BELIEVE US, AND NOW YOU GONNA BELIEVE US, AND NOW YOU GONNA BELIEVE US
WE GONNA WIN THE LEAGUE
:place::place::place:
Отидов ја кај матичниот...
YNWA

jesuna6u.jpg

Солзи ми потекоа!

Sent from my GT-I8730 using Tapatalk

Да ти кажам право, едвај ги задржав, кога го видов......[DOUBLEPOST=1397401755][/DOUBLEPOST]Само да не е Стариџ многу повреден.

Се убив од плачење, не можам веќе. Леле што да кажам. на крај ако освоиме леле. офф. не знам, неам да преживеам. не ми се верува колку го сакам клубов. леле.

дај боже да освоите титула, највеќе мило ќе ми биде за Џерард .. а на лето морате дефанзива да ујачувате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom