Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Со сите победи до крај-шамипони сме. Ама дали имаме сили за то?
Челзи повеќе ме плашат него Сити... :unsure:

Со Вест Хем треба да е лесно, сега за нас 3 бода, на лето за нив играч... На ти го дај ми го :D

Аспас го давам за 3 бода!

Со сите победи до крај-шамипони сме. Ама дали имаме сили за то?
Челзи повеќе ме плашат него Сити... :unsure:

Со Вест Хем треба да е лесно, сега за нас 3 бода, на лето за нив играч... На ти го дај ми го :D

Аспас го давам за 3 бода!
Аспас за 3 бода со Вест Хем;
Туре за 3 бода со Сити;
Ален за 3 бода со Норич;
Мозес за 3 бода со Челзи;
Фланаган за 3 бода со Палас;
Сисоко за 3 бода со Њукасл.

И титула :D

ХА-ОС
1904197_636747843072599_943084861_n.jpg

Последно уредено:
Не би бил лоша опција Ширле. Таман он лево, Конопљанка десно и освајаме два конзекутивни трофеи у лига :P

Многу би биле двајцата. Еден од нив е таман.
Приоритет по мене е лев бек и еден везњак. Гледам за бекови имаат опции,и спомнуваат и Кол и Марсело што би било одлично. А везњакот мора да биде светска класа за да го замени Хендо.Напаѓач не ни треба зашто Борини би го вратиле + ако се донесе еден од Конопјанка и Шурле би имале доста опции за во напад.

Шо, никако.

Брат, каков Кол каков Марсело какве пичке материне.

Многу би биле двајцата. Еден од нив е таман.
Приоритет по мене е лев бек и еден везњак. Гледам за бекови имаат опции,и спомнуваат и Кол и Марсело што би било одлично. А везњакот мора да биде светска класа за да го замени Хендо.Напаѓач не ни треба зашто Борини би го вратиле + ако се донесе еден од Конопјанка и Шурле би имале доста опции за во напад.

Шо, никако.

Баш приоритет ќе биде крилен играч. Стерлинг има 19 години, и сигурно нема да може да игра 50 натпревари во сезона, мора БАРЕМ уште 1 офанзивен крилен играч, ја би и за двајца ако дозволуваат финансиите, пошто Борини не е квалитет за тим како Ливерпул. Пример Конопјанка и уште еден играч кој би бил одлична резерва (со парите од Аспас, Борини и Асаиди кои очекувам да ги продаде Роџерс и да се собери околу 18тина мил фунти), и заедно со Стерлинг да бидат ротирани. Во средина ни треба очајно еден играч, и очекувам еден од Лукас или Ален да биде продаден. Во одбрана не треба многу да се менува, освен на лев бек, каде мислам дека нема да купиме поскап бек од 8-9 милиони.

Борини ќе остане, убеден сум.
Одличен е за трет напаѓач. Ќе бидат на клупа заедно со Стерлинг.
Аспас и Асаиди ќе бидат продадени за кило компири. Асаиди може за две, ако го оставиме во Стоук.

Не знам каква замена очекувате за Суарез и Стариџ? Диего Коста? :)

Јас најмногу пари би фрлил на лев бек и крила
Со пласман во ЛШ и продажба на играчи би имале околу 80м
Плус некој миЉон од Јенките. Само Брендан паметно да ги искористи.

Борини ќе остане, убеден сум.
Одличен е за трет напаѓач. Ќе бидат на клупа заедно со Стерлинг.
Аспас и Асаиди ќе бидат продадени за кило компири. Асаиди може за две, ако го оставиме во Стоук.

Не знам каква замена очекувате за Суарез и Стариџ? Диего Коста? :)

Јас најмногу пари би фрлил на лев бек и крила
Со пласман во ЛШ и продажба на играчи би имале околу 80м
Плус некој миЉон од Јенките. Само Брендан паметно да ги искористи.

Не е дека неќам Борини да остани, баш отсекогаш сум имал прилично високо мислење за него, дури и повисоко од тоа колку докажал досега :)
Ама има потенцијал. Незнам дали се доволни само 5 офанзивци кои би се бореле за 3 позиции во тимот, а ќе играме на 3 фронта (карлинг не го рачунам, пошто веројатно ќе го играме со младинци). Добро додуша ако го купиме и Конопјанка би било одлично. Лев бек како што кажа мора да се купува, а Флано да биде бек ап од наредна сезона, и да добива шанса на куп натпревари и кога има повредени играчи.

Баш ќе биде интересно со стоперите. Туре веројатно ќе го шитнат, а Илори ќе влезе место него во ростерот, а дали Агер ќе си оди ќе видиме, пошто сезонава му е една од полошите во ЛФЦ. Јас се надевам дека само Туре-Илори ќе биде измената, бидејќи во Сако, Шкртел и Агер добиваме одличен штоперски троец (покриен со Илори).

И во средината мора да има промени, бидејќи сигурно е дека Џерард нема да има снага за повеќе од 35-40 натпревари. Така да очекувам да пазариме еден скап играч во средина.

И конечно мислам дека ќе се бара бек ап голман, мислам дека му истече времето на Џонс.

Oвој резервниот голман на Њукасл чуда правеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom