Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ја искрено неам зборови..... едноставно цела сезона ми е како во сон.
Ова го чекам доволно долго....и мислам дека е редно време да го дочекам!!!

YNWA!!!!

Ја искрено неам зборови..... едноставно цела сезона ми е како во сон.
Ова го чекам доволно долго....и мислам дека е редно време да го дочекам!!!

YNWA!!!!
И мислам дека е редно време да дојдеш да гледаш со нас, на регионалниот ете :)

И мислам дека е редно време да дојдеш да гледаш со нас, на регионалниот ете :)

Живи и здрави.... мора да дојдам за прославувањето на титулата!!!

Не е нормално ова, ми подрипнува секој орган кога ќе ја видам табелата. СЕКОЈ орган :P

Него, повторно мора да го пофалам Кутињо. Покрај голот, оваа и предходната утакмица ги изигра маестрално. Со ваква игра до крај на сезона заслужува барем повик со тимот во Бразил.

ej ovie sauptemton ne se za frlanje lalana rodriges moz
at golema rabota da zavrsat

Него, повторно мора да го пофалам Кутињо. Покрај голот, оваа и предходната утакмица ги изигра маестрално. Со ваква игра до крај на сезона заслужува барем повик со тимот во Бразил.

Да, да, плус од почеток на сезона па наваму има напредок во фаза на одбрана, ми текнува дупка беше во првите 3 утакмици кога браневме 0-1, сега знае и да изигра пресинг кога треба, да се брани кога треба.

Неам зборови.Реков јас уште на почеток на сезона дека имаше шанса да бидеме шампиони чим Арсенал се надева на тоа:)

Иначе @Peja989 педер не дојде денеска коа се искачивме на врв:)

Абе само што се прибрав од Водно, ептен заглавив. Имавме забушант со нас и времетраењето на искачувањето и симнувањето беше продолжено. Иначе, ако искачување и задржување на врв значи и гледање цела утакмица сам, во потрум на една нога, ќе го направам тоа :)

http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...ews/john-aldridge-celebrates-reds-4-0-6895809

Џон Олдриџ бил во некоја емисија се викала лјсахгјубрмсеквгејвгрфуеврг :)
И се мерело чукањето на срцето за време на утакмицата. Во текот на цел натпревар чукањето на срцето било 80 во минута, а кога Суарез повиси на 2-0 дошло до 120. Баш ме интересира колку ми е мене :)[DOUBLEPOST=1396219682][/DOUBLEPOST]Да не ги урочам, Шкртел и Агер последниве месец дена играат одлично, баш ме потсетуваат на сезоната кога Кени ни беше менаџер, и да не слушнам лош збор за Фланаган повеќе. Денеска докажа дека е спремен да игра за Ливерпул, и за голот од Кутињо, како мајсторски ја изнесе топката а беше под голем притисок.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom