Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Хендо со оваа игра не излага од прв состав, Господ да се симне и да треба да игра.
Најбитен играч за пресингот на ЛФЦ.

Добар е не викам не ,далеку од тоа. Али ако продужи со ваков шут ништо не праиме. Празен гол утна со Тотенхем а и не му е прв пат. У ЛШ така и ќе испаднеме од групи.
Мора да најдат една добра замена.

Добар е не викам не ,далеку од тоа. Али ако продужи со ваков шут ништо не праиме. Празен гол утна со Тотенхем а и не му е прв пат. У ЛШ така и ќе испаднеме од групи.

За шутот се согласувам. Мора да работи зошто е ужасен. Голот против Тотенхем, голот против Свонси и оној од купот. Сега пак даде против Тотнем ама не по негова вина, реално. Кога шутира 80% сум сигурен дека оди надвор од рамки на гол. Нешто како Мињоле кога скока на нафрлена :D

Него, да го пофалам Мињоле, на линија гази момакот, гази, секоја чест.
Наредна година да биде посиурен и на нафрлени топки и да имаме стабилен голман во секој поглед.

Она....“ако продолжи“ е релативна работа.
Од сезона во сезона се подобрува....мислам дека не треба да му се влева доплнителен притисок.
Според мене Хендо треба да е материјал за 10 години.
Ќеф ми е онака на душата кога видам играч со стаж од 5-6 години во една иста екипа.

Не како сега новиве лепотани кои мењаат екипа ко чорапи....само за пари.

Јас сакам искрено Десно крило. И тоа квалитетно десно крило кое ќе може да го засени Стерлинг.
Од авион се гледа дека Стерлинг може само со таква мотивација да напредува.....

Инаку за лето убеден сум дека еден од Шкртел или Агер ке си оди.

Инаку за лето убеден сум дека еден од Шкртел или Агер ке си оди.

Ако не се купуваат штопери очекувам Туре да биде продаден а Тиаго да го фати неговото место.
Шкртел-Агер-Сако-Тиаго
Според мене, одлично.
Очекувам бокс ту бокс, лев бек и две крила.

И да, да си отиде Џонс и некој таков небитен голман да земеме ама да биде рилајбл.[DOUBLEPOST=1396527552][/DOUBLEPOST]Мада, Ливерпул не игра со класични крила.[DOUBLEPOST=1396527583][/DOUBLEPOST]Аут според мене Пепе, Асаиди, Туре и Аспас.

Еве муабетот на Кара и Невил за Хендо.

Иначе од Агер и Шкртел ако треба некој да напушти по мене тоа би бил Агер. Повредите на грбот го уништија,не е више оној стариот. Шкртел каде каде ми е постабилен момантално од него.Со Сако ги очекувам во тандем наредна сезона.[DOUBLEPOST=1396529007][/DOUBLEPOST]2000 пост.:) Ај на Роџо ќе му го посветиме.
rodgers gagaag.jpg

Последно уредено:
Уште си на 1999 :D

Зошто не му го посветуваш на Кени? :eek:o_O

А ја глеам дека имаш 1999 постови :D

Како и да е, за Хендо не треба менување. Али треба уште еден од средина, ние вака сме тенки, камоли и ЛШ коа ќе играме. Ален не треба да се продава, нека биде поддршка. Али треба да се земе барем уште еден везен дефинитивно, не би бил изненаден да се земат и двајца, тоа зависи и од други фактори.

Не очекувам да купат центар-бек, Туре ќе биде продаден, Иљори би требало да биде ставен у ростерот. Агер исто не верувам дека ќе го продадат сезонава, ни треба искуство во ЛШ, он ќе го пружи тоа иако формата му е водопад.

Очекувам да се земе лев и десен бек. Све зависи од мислењето на Роџерс за Фланаган.

Во нападот ништо чудно да си останат и Борини и Аспас, а да се земат две крила, Конопљанка секако и уште еден.

Секако ќе биде интересно лето :)

Едит: Пишав за Конопљанка и ете на Редс објава. @Scouser88 си приметил дека константно ни ги крадат сликите овие од Mac Reds? :D

Сликата ми ја споиле у ист коментар со предходниот..

Еве пак ќе го ставам за официјално.:)

rodgers gagaag.jpg[DOUBLEPOST=1396539029][/DOUBLEPOST]
Едит: Пишав за Конопљанка и ете на Редс објава. @Scouser88 си приметил дека константно ни ги крадат сликите овие од Mac Reds? :D

Ти се утепа од слики ставање затоа приметуваш нели:D[DOUBLEPOST=1396550243][/DOUBLEPOST]Абе ова за Конопјанка озбилно е ?? Читам агентов што објавил на Твитер али не ми се верува некако..

Последно уредено:
Присуствуав на кладбата....беше ако влези ЛШ Ливерпул, да те однеси вмеана? :)
Yup...
Така беше. но и мислам дека нема да му пречи особено ако земеме титула :)

Rodgers on Aspas -
“I really feel for Iago. It’s been so difficult for him. He has a world-class striker in Luis Suarez for competition and another who has come in and done exceptionally well in Daniel Sturridge. Daniel is potentially world class and I’m sure we will see that over the coming seasons.
“But that has never stopped Iago working well every day in training. He has never given up the fight. He may have only come on for small periods in games but he has made a contribution
“I’ve got the utmost respect for Iago and his professionalism. He keeps working, he has a great character and mentality.
“We will see where we’re at with him come the summer.”

Леле нема човек на светов што го смета за гревче типов :pos:

Мислам дека треба да почне на тренинг да праи некои специфични работи ко џонглирање или кажување вицови за да се одликува и да стане дел од срцето на тимот :D

Душа бе, Аспас :love:

Види ти богати почна ликов да се распрашува за младиве, да лепи сликовни посвети. Дали дека идат избори па менува опис или не ама нели е чуден? Jack Dunn е пргаво момче. Го пробуваат на сите напаѓачки позиции. ЛЊ, АМ, РЊ и СТ. Има старшно силен шут и солидна техника. Се врти нешто дека бил така многу надуен и коки. Битно си нацрта ракавче. Има материјал во него и единствено од него зависи дали ке успее.
Добро бе неранимајковци низаедни како не ви е срам да зборите со негатвен мелос за Хендо. Па такво срце од дете во ова доба е реткост. Ајде да не бидам намќорот и строгиот ама стварно ме замислувате на моменти со согледувањата за фудбалот. Детето ни криво ни долзно излегува во јавност со товар од 20м. Душа дава за тимот. Никогаш во овие 3 години не им дал мозност на гнидите од медиуми да инвестираат време во него. Па дали вие приметувате воопшто дека другите го јадат кремот во тимот благодарение на невата пот. Ја корне тревата од бркање и притискање и на останатите од тимот им останува само фала да казат. Вие сигурен сум дека и педантниот комшија кој е заслузен за осветлување во влезот, за секогаш уреден двор и секогаш слободно место за паркинг ке му најдете мана дека не ја друзел домакинката на комшијата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom