Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа сте тука вие поискусните, да не упатите нас помладите
П.С. Јас мислев само Дивајдерот ни е женет![]()

Источно
Абе не е провинција, али није Београд тебра.

и јас сум женет. веќе 2,5 годиниЗатоа сте тука вие поискусните, да не упатите нас помладите
П.С. Јас мислев само Дивајдерот ни е женет![]()
не сум толку млад колку шо мислите изгеда. еве сега и пицата ни рипна во тавче...
Јас го кажав моето, крај на дискусијава, продолжуваме коа ќе легне и ќе ја натерам да се сликамеОд Панчево?![]()

е па млад си. се си иди то со искуство. ќе ти текни ко ќе дојш на мои годинидури бев без жена барем
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 02:13 ---
немаш гајле, се ке помини. само нека ти текни дека ма многу риби во езерото

Јас го кажав моето, крај на дискусијава, продолжуваме коа ќе легне и ќе ја натерам да се сликаме![]()

абе од куманово е изгеда, ама го мафта по таваниОд Панчево?![]()

само пази да не ти дојди после ко ива93, па да се распрашува за другарка и дали можи да те тужи или да ти прака браќа/сестри да те тепаат/е*аатЈас го кажав моето, крај на дискусијава, продолжуваме коа ќе легне и ќе ја натерам да се сликаме![]()

и јас сум женет. веќе 2,5 годинине сум толку млад колку шо мислите изгеда. еве сега и пицата ни рипна во тавче...
туку баш сега ми текна на некои членови кои пишуваа тука пред извесно време-сега ги нема, стормспикер, розата, атанасе. ако сте уште на форумов и ги читате постовите тука во фан клуб Ливерпул, сакам да ве поздравам и да ви посакам се најубаво. Плус, нема да биди лошо да ни се вратите, па да биди уште поинтересно.![]()

голем е ОУЛАФЈОТКонфекционерот свадба правеше пред 2-3 недели, нели? А овај О(У)лав немам појма колкав е![]()
остаре, ама умо не му дојде 
Роџерс од кога дојде пола фанови се откажаа од форумов..![]()