Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Денеска Сако мораше да игра. Следната ако не игра ќе пцујам се што ми дојде пред очи. Човекот ја однесе Франција на светско, попален, Роџерс на клупа го чува.

Не е толку страшен поразов ко што изгледа. Многу е битно месецов да останеме у топ 4, да издржиме некако. Ептен тешко ќе биде, играме против Тотенхем, Челзи и Сити. Али ако останеме онда у јануари земаме квалитетен играч што знае од корен да ја смени играта и си продолжуваме ко што треба. Мора месецов да се издржи и да се избегнат секакви повреди и изложување на играчите на истите.
--- надополнето: 1 декември 2013 во 19:14 ---
Пост скриптум: Глејте на ведрата страна, Реина го немаме у тим.

Се гледа тимот на што е, 2-ца играчи да нема и одма ко да ги гледаш Брегалница.Незнаат да одат,забораваат што треба да направат со топка..

А и Роџерс бе пичка му матер како може со Фланаган,Мозес и Стерлинг да иде на гостување па макар било и со Хал..Гледаш нема играчи стај 5 позади,бар не се срами со ваков пораз..мисир.

Брат, Флано перфектно си ја заврши работата. Другиве двајца, ужас :)

Ни фали креативец во играта, освен Кутињо моментално немаме друг. Вчера Суарез мораше да се враќа поназад за да ја започнува акцијата, како да игравме со формација 7-0-3. Мора да се одржиме во Топ 4 крајот на полусезоната и сериозно да се засилиме, инаку тешко ќе биде.

Како непишано правило е, дека секој клуб во текот на сезоната мора да има еден очаен натпревар таков беше овој....нема шо да се кажува многу освен тоа што цела сезона го трубам дека имаме тенка клупа и дека ни фалат уште 2-3 играчи во средина и напад.
Како што го пофалив Роџерс за утакмицата со Евертон кога направи правилна измена и играше Фланаган, сега исто за толку е и за критикување со Туре, едноставно мораше Сако да игра ако Агер нешто беше повреден.

P.S. Изјавата на Роџерс: 'The quality of our squad isn't big enough to cope with two big players like that missing. No doubt it was a disruption,' he said.

Сеа без Стариџ,цел товар на Суарез. :facepalm: ако не му тргне него кој ќе даде гол? Перо од Конопиште.

А читам Мозес се бунел дека не играл многу и овој нашиов паметен да му учини го стаил у игра..нека се пожали и Коуди може ќе влезе место Џерард на некоја утакмица..ццц

Многу ме изнервираа овие 2 недели и сами си ги уништија шансите за топ 4 место.Прво ме изнервираа со репрезентацијата и Џерард и Стариџ ,дегени .Место да го гледаат тимот кој тогаш беше втор а не би втор 5 години они се потегнаа на пријателски .Е сега ради тоа Стариџ ќе го нема 2 месеци у игра. Кај му ја спасивме кариерата кај сеа уште почна да се курчи а и така не беше спремен да игра тогаш против Германија..па затоа немоеше да игра ни против Евертон и сеа против Хал. Во двата меча губиме бодови.
Втор што ме изнервира е Роџо. Го плати Сако 16м ми го форсира Фланаган. Можеби детето не напраило грешка али џабе трча,кога не е опасен во напад. Сако бар од корна ќе биде закана.
Пази го вчера тимов -Лукас,Хендо,Стерлинг,Мозес..од кај да чекам гол ја?? кој од овие е способен за тоа? Карлинг куп состав.
До пред некоја недела кога фалеше само Кутињо Роџо форсираше 5-3-2 а сега и без Кутињо и без Стариџ форсира 4-3-3 ..деген.Неможе да се објасни оваа глупост.

Значи Норвич,Кардиф,Вест Хем се MUST WIN ,една нерешена и готово е.Пак ќе си гледаме лабав фудбал од Јануар ако кикснат во овие 3 натпревари.

Ах да ми се мене има Стариџ у Лече да го продадам после ова,ќе му ебам главата глупа.

:mad::mad:

Против Норич: Мињоле, Џонсон, Шкртел, Сако, Сисоко, АЛЕН, Хендо, Џерард, Мозес, Кутињо, Суарез.

Ален сега против Норич треба да добие шанса. Против пацериве не смее да има никаков збор за све што е помалку од победа, па затоа тука треба да му се даде поправен. Ако сега не го искористи, у јануари комотно можеме у Норич да го продадеме.

Останатиот дел е јасен ко ден. Ни Стерлинзи, ни Мерлинзи, ни Фланаган, ни Бранаган (имаме таков у младинците), ни никој. Што сака нека биде, ако не е победа у гз нека си го начукаат од Паско до Ајб сосе Роџерс, Заф Икбал докторот и Силван Ричардсон масерот.

Има Ливерпул поголеми проблеми од Роџерс. Иако Роџерс е еден од поголемите.

Дјецо, со петто место оваа година треба да бидете задоволни.

Па многу нормално дека треба да бидеме задоволни, сигурно екипава не е подобра од тие на Арсенал, Челзи, Сити и Јунајтед (абе тенка клупа имаме :D)

Интересен факт кој не сум го знаел. Под водство на Роџерс немаме изгубено две утакмици по ред у лига :)

Не се Стариџ и Џерард толку криви колку што е крив клубот и не побара да бидат ослободени од небитни утакмици.

Џерард има уште не повеќе од 12 национални утакмици, тоа рачунајќи ако Англија стигне до финале, што нема да стигне у секој случај. Најави пензионирање после светсково. За него не е проблем, нека си ги изигра со мерак и после доста е.

Да ја испромовирам нашата страна. Повелете, погледнете. Секоја забелешка е добредојдена. Има уште да се доработува.

http://macedonianreds.com/index_en.html
Срање сте.

:P

Оу чекај бе.. и ја донирав пари и ја сум дел од ова.

Срање СМЕ !! :D

Јако е ова, али има уште многу работа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom