- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
Па "мамеше" у натпреварот за готвење последен пат коа видов. Мислев само од подфорумот го банирале, али изглеа од цел![]()

замислете си го само дивајдеотв како готвач, со утаре плус.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па "мамеше" у натпреварот за готвење последен пат коа видов. Мислев само од подфорумот го банирале, али изглеа од цел![]()
Он ми кажа дека стварно бил страотен готвач и дека издавал рецепти на форумов. Не му верувам дур не ми приготви нешто
замислете си го само дивајдеотв како готвач, со утаре плус.![]()
ТАЧНО!Он ми кажа дека стварно бил страотен готвач и дека издавал рецепти на форумов. Не му верувам дур не ми приготви нешто![]()
Кога ќе дојде ќе му кажеме да ни спреми кифлиња и руска, за првпат така да пробаме. После тоа може некое прасе да кркнемеТАЧНО!
ни ја! само после да не ојме одма на чистење![]()
и рачија!Кога ќе дојде ќе му кажеме да ни спреми кифлиња и руска, за првпат така да пробаме. После тоа може некое прасе да кркнеме![]()
Аа ракијата му ја имам пробано. Тука нема грешкаи рачија!![]()
Мартин Монтоја-не е лош избор, ако не се лажам може да игра и лево и десно.
која вест?Монтоја бе брат, од Барса. Баш денес излезе веста, не си видел.
Ти на кој му реплицираш?Монтоја бе брат, од Барса. Баш денес излезе веста, не си видел.
Па таа за Монтоја, дека Ајре (или како и да се изговара/пишува) бил да го договори, демек.која вест?
Ти на кој му реплицираш?
Не сфатив зашто го праша кога имаше видено. Монтоја е десен бек.На Скаузерот, зошто спомна десен беГ.
Не сфатив зашто го праша кога имаше видено. Монтоја е десен бек.