RickyLFC9
Модератор
Ги дадов мачките, шо сакаш ти уште? Ај не биди нападен више, коа нудев нигде те немаше сеа се појави демек ти светец си па ќе згрижуваш кутри душички.Доста офтопик бе!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги дадов мачките, шо сакаш ти уште? Ај не биди нападен више, коа нудев нигде те немаше сеа се појави демек ти светец си па ќе згрижуваш кутри душички.Доста офтопик бе!
Па за тоа е фан клубов бе пријателе, кажи што те мачи, ќе средиме. Колкав си ти, студираш нешто?Досадно е кај нас, ај прајте ми друштво![]()
За ова имаш еден виртуелен шамар... море не шамар... бокс виртуелен имаш од мене да знаеш. 19 години напунив и уште мал... бар имам класа.Ејјј, немој за факултет да ме прашуваш, ќе треба два саати да изгубам во жалење и по малце фалење
Ти си помал, кажи како се снаоѓаш
Него странава прво наместете ја убаво во средина, не ми се свиѓа вака.
Ко што гледам замислата е само промовирање на фан клубот. Логото може подобро. Кога ќе ја ставите во средина кажете пак да ја отворам, ич нејќам вакви работи![]()
виртуелни класи, тоа го учеше Донев во прваЗа ова имаш еден виртуелен шамар... море не шамар... бокс виртуелен имаш од мене да знаеш. 19 години напунив и уште мал... бар имам класа.
Се зезам деНе реков мал, само помал од мене
--- надополнето: 2 декември 2013 во 23:48 ---
Кај се изгуби @Peja989
Фала куме, од комшијата земавме столици, а ако сакаш рецептот од Рафаело колачиките ќе ја прашаш госпожата, не менеДобра ви е журкава во фан клубов само така продолжете, за многу години нека е, па до година повесело и побогато нека е.
Се зезам де
Пеџа отишол у ноќен клуб, он сака да џуска, таков е откачен.
БЉАК!
Многу убава песна, и момето на спотот е убаво, ти знам цело време такви бркаш![]()
Ти досега ме немаш разочарано, не почнувај и ти со оваБЉАК!
какво е оваод музика?
ах бе деца, уште да ве учам???![]()