Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Многу е мало. Треба коа ќе отвориш да биде раскошно, ко у Египетска пирамида да се осеќаш.

Што би додал? :)

Да напоменам, нема да биде класична веб страна, информатор за повредени играчи, кој скршил нокт, што рекол Паско, се враќа ли Спиринг и слично!

Што би додал? :)

Да напоменам, нема да биде класична веб страна, информатор за повредени играчи, кој скршил нокт, што рекол Паско, се враќа ли Спиринг и слично!
Првин кажи за што точно ќе биде наменета :)

Лец плеј а гејм :sneaky:
Ти кажи што би додал, јас ќе ти кажам „да“ или „не“.
Море нејќам гејмови да играм, те прашувам каква ќе биде страната за да знам што да предложам :D

Али ајде.. мм... првин попрајте си го англискио

"How to become Macedonian Red ?" -.- Фали едно "a" после "become" и пред "Macedonian" :D

И логото е катастрофа!

Од понудените (ти објаснив како одат тие работи) најдобрата можна солуција.

Во иднина, ќе стои на секој плакат, банер, маица што ќе ги правиме. Затоа мораше да биде бело, за да се познавам на црвена (која ни е воедно и основна) боја.

Ништо не е случајно!

Од понудените (ти објаснив како одат тие работи) најдобрата можна солуција.

Во иднина, ќе стои на секој плакат, банер, маица што ќе ги правиме. Затоа мораше да биде бело, за да се познавам на црвена (која ни е воедно и основна) боја.

Ништо не е случајно!
Освен Кики Лесендрич кој верува во случајното.

Оу не слушаш таква музика :unsure:

Уште не те избркале твоите од дома?
Пуштив малце брадичка колку што можам ја смртникот, не бог ко тебе, па почнаа да мрчат. Уште да купам звучници и толку ќе ми биде. Али ќе ми најдеш ти некое моме што ќе ме прими кај неа дома, нели? Тоа е најмалку што очекувам од тебе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom