Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Првин кога знаевме отприлика каква ќе е утакмицава зошто побогу играа Џан и Манџукич? Абе пушти го тој Николуси и Кин нека се печат децата, вака излезе со преморени играчи без никаков ефект и на крај пак ја загуби текмата. Друга работа, Сандро да се продаде на крај на сезона, фајде од овој играч нема веќе. игра чисто како да се одигра мечот, не е веќе за овде, во пакет тука доаѓа и Ругани. Толку години е покрај Барзаљи и Киелини нема научено ништо, настрана тоа што конфигурацијата негова не е за штопер, пре мек и млак играч, може да пројде во Емполи, Сасуоло и слични тимови али за во Јувентус не е. Бентанкур си стагнира и може да се држи единствено за на клупа ко резервна опција. Во глобала очајна утакмица, ајде ѓи разбирам првотимците што се издишаа после она со Атлетико ама од некој играчи што очекуваш баш на вакви утакмици да се покажат ко Бентанкур на пример, големо zero. Па играш за Јувентус бе другар не разбирам како е можно да нема воља за игра за надигрување, немам коментар за некој личности едноставно. Ревијална беше повеќе утакмицава ама толкава ноншалантност одмана немам видено, и да Дибала не е ни пола играч од прошлите сезони, ако не му се игра слободно нека си побара друг тим, и може да се угледа на Роналдо на 34 години има подобра физичка спррема од него.Auu pa ko demek Messi e pa ne moze da dojdeSekako deka Skrinar ke dojde vo Juventus, nema problem.

Ај објасни ми ја историјата на играчи кои се носители на играта во Интер а прешле во Јуве.Auu pa ko demek Messi e pa ne moze da dojde
Ај објасни ми ја историјата на играчи кои се носители на играта во Интер а прешле во Јуве.

Ziveeme vo nova doba, istorijata se zaborava a parickite si tropkaat...Ај објасни ми ја историјата на играчи кои се носители на играта во Интер а прешле во Јуве.