Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не гледам потреба да го мачиме Манџукиќ без да е закрепнат целосно. Можеби му требаат минути да влезе во ритам, ама треба многу внимателно.

Браво Гоче, легендо... криво ми е што во најдобри денови не наврати да поиграш и за Јуве малку ...

I povtorno Alegri se vraka na negovoto. Anti fudbal pa ako dajme nekoj gol na srekja dajme..

Vidi rugani so ubavo se izvlece za ofsajd stapica , boni uste ne nauci , samo da se povredi e spas

Ќе испадне претеран хејтот против Алегри после Атлетико ама едноставно морам :D. Првин кога знаевме отприлика каква ќе е утакмицава зошто побогу играа Џан и Манџукич? Абе пушти го тој Николуси и Кин нека се печат децата, вака излезе со преморени играчи без никаков ефект и на крај пак ја загуби текмата. Друга работа, Сандро да се продаде на крај на сезона, фајде од овој играч нема веќе. игра чисто како да се одигра мечот, не е веќе за овде, во пакет тука доаѓа и Ругани. Толку години е покрај Барзаљи и Киелини нема научено ништо, настрана тоа што конфигурацијата негова не е за штопер, пре мек и млак играч, може да пројде во Емполи, Сасуоло и слични тимови али за во Јувентус не е. Бентанкур си стагнира и може да се држи единствено за на клупа ко резервна опција. Во глобала очајна утакмица, ајде ѓи разбирам првотимците што се издишаа после она со Атлетико ама од некој играчи што очекуваш баш на вакви утакмици да се покажат ко Бентанкур на пример, големо zero. Па играш за Јувентус бе другар не разбирам како е можно да нема воља за игра за надигрување, немам коментар за некој личности едноставно. Ревијална беше повеќе утакмицава ама толкава ноншалантност одмана немам видено, и да Дибала не е ни пола играч од прошлите сезони, ако не му се игра слободно нека си побара друг тим, и може да се угледа на Роналдо на 34 години има подобра физичка спррема од него.

Aleksandro sut karta pod hitno...
Kaseres e golemo dupe, bolje mladinec u19 da igra stoper...
Bonuci sut karta pod hitno...

I na leto da se kupuvaat 2ca jaki stoperi recimo Škriniar i Virgil van Dijk..

Операција инфилтратор мора да донесе нешто во Јуве.. е сега кој ќе биде тоа.. Икарди или Шкринијар , ќе видиме за скоро :noze:

Ај објасни ми ја историјата на играчи кои се носители на играта во Интер а прешле во Јуве.

Вратислав Грешко... не ни мораше да го облече црно белиот дрес.

:kafence:

Cristiano Ronaldo, la sentenza Uefa: niente squalifica, multa da 20mila euro
Само 20 илјади евра казна за гестот Cojones на Роналдо . (Исто како и казната на Чоло)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom