Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Шчесни- Сандро, Киелини, Ругани, Квадрадо- Емре, Пјанич, Бентанкур- Дибала, Роналдо, Манџа

Уште еднаш ако видам Роналдо да шутне слободен од ваква позиција, мамицето мамино ќе им го изнаебам.

Ова за Пјаниќ е како пенал, кој курац ми се бутаа овие двајцата.

Почна на живци да ми ојт Роналдо.

Посебно со слободниот, кој му к..

Чиста шанса за Пјанич, баш ме интересира ако има онаков слободен за победа во 90та минута кој ќе го шутира...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Да... една од лошите страни со доаѓањето на Роналдо е што тој ќе биде алфа и омега на теренот, па макар и најголемо дно да е на теренот.

Почна на живци да ми ојт Роналдо.

Посебно со слободниот, кој му к..

Чиста шанса за Пјанич, баш ме интересира ако има онаков слободен за победа во 90та минута кој ќе го шутира...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Aj pogodi od tri obidi koj ke go sutira. Ego kolku Mont Everest ima plackoto.

Not sure Rolando or Ronaldo.....

Треба време да се прилагоди како што беше со Дибала, Сандро итн...Играчиште знајме дека е ама загинат е на теренот.

Дибала очаен..Берна пак ќе не спаси...

И црни Квадрадо аут.. ебате маратонецот.. само трча и греши напред... курац..

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Го нема Бонучи на терен, и многу нормално дека ќе се мачиме против ебаниот Фросиноне

:icon_lol:

Бернардески фудбалот го измисли за овие напред ич не се во форма. Колкав само напредок има Берна

Пјанич никад онаков спринт не истрчал :D

Да... една од лошите страни со доаѓањето на Роналдо е што тој ќе биде алфа и омега на теренот, па макар и најголемо дно да е на теренот.
Во второто не демантира ете, со слободниот на Дибала, со тоа шо не шутна а беше сам пред гоч туку му ја врати на сандро горе. Второто си изигра како треба а и ние притиснавме.

Бернардески станува играчиште.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom