Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Чао рага:kezec:,туто бене е :kafence:?

Ултра глуп потег на Коста, без разлика дали и како бил испровоциран, задоволен може да биде ако паузира само 3 меча.

Иначе безвезални голови примаме , мада тоа ни е стандард на почетокот на сезоната, ќе се среди тоа со тек на време, а и Бонибауер ваљда ќе се сети дека не е у Милан веќе.:D
Еве и Роналдо конеќно го збрца, па ќе игра малку порастеретено во иднина, а не секоја акција да се гуши ради него,мада и тоа е цената шо ја плаќаш кога го имаш во тим.

Ултра глуп потег на Коста, без разлика дали и како бил испровоциран, задоволен може да биде ако паузира само 3 меча.

Иначе безвезални голови примаме , мада тоа ни е стандард на почетокот на сезоната, ќе се среди тоа со тек на време, а и Бонибауер ваљда ќе се сети дека не е у Милан веќе.:D
Еве и Роналдо конеќно го збрца, па ќе игра малку порастеретено во иднина, а не секоја акција да се гуши ради него,мада и тоа е цената шо ја плаќаш кога го имаш во тим.
Нормално дека ќе примаме голови кога ни игра најакиот дефанзивец у цел свет. Да не се повторувам еден член напиша ама сите голови што ги примивме се горе долу негова вина. Незнам како одма доби првотимски статус, тоа само Алегри може да ни го одговори :toe:.

Абе кај си ти да ме подржуваш овде, откако ве снема со @TheWhiteMamba Ширеа почна да ми се курчи :(

Више од два месеци немам правено муабет со Мондо, и одма ме обвинува дека сум се курчел... пу ти е.ам младината, аздисала само да се кара.

42096582_2096165910404706_2742142503154089984_o.jpg

Моја прогноза: Примаме гол по грешка на Бонучи

Кедира и Манџукич:facepalm:гревота е што им ги држат местата на Џан и Дибала/Коста...

Ќе победиме.[DOUBLEPOST=1537386636][/DOUBLEPOST]Сеа го клаваш Коста и ги киниш на контри.

342 не е лоша опција

Последно уредено:
Одличен карактер и психолошка стабилност.
Далеку од потенцијалот ама пак контролираме се' и се направија 3-4 зицери.
Од играчиве сакам Бернардески да го издвојам игра беспрекорно полувреме и во напад и во одбрана

Одличен карактер и психолошка стабилност.
Далеку од потенцијалот ама пак контролираме се' и се направија 3-4 зицери.
Од играчиве сакам Бернардески да го издвојам игра беспрекорно полувреме и во напад и во одбрана
Бернардески ќе им пресуди. Ако продолжи вака Дибала не гледа терен за брзо.

Инаку покажаа сеа крупен кадар од Роналдо, го искуба малку овој од валенсија

Забрането женски потези во машки фудбал :D

Зато не е прва постава и е пред продажба, ццц го посра совршен меч за малце.

Берна и Кансело :cuc::cuc::cuc:

За Шчезни збор лош да нр чујам изгледа конечно се научи со Бонучи и Киелини формата му е крената.

Прејаки сме, совршен меч.

Добро е, и со играч помалку покажавме зрелост и смиреност. Тоа ми се допаѓа :)

КР7 нека не се брука другпат со плачење, јесте да немаше црвен картон, али онакво понашање е онака... (n)

Брих .!. да јаде, иако досуди 2 пенали, кои беа чисти, како и овој за Валенсија.
Ругани......
До пеналот, одлична дефанзива натпреваров, зачинета со одличен Шчезни, благодарение на горенаведениот.

Среќа реши да нападне Алегри, иначе ќе се пцуеше сеа 100%. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom