Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И шо вели Комоли, Тудор е крив а?
После првово полувреме со БОДО ГЛИМТ, да сум на местото на Комоли, вечерва после утакмицава (небитен е резултатов)...Од утре сабајле на цел тим ќе му објавам дека е на продажба (освен Турам и Јилдиз).....ЦЕЛ ТИМ!!! Да си бараат нов клуб! Фиксно!!! И ќе ги пуштам младинскиот состав до крајот на сезонава.. Гарантирано 3 место имаме со нив....Крвта да му ја изнаебам јас нивна!!!

Фала богу нормално 433 и личиме на тим….се надевам нема да е само ова второ полувреме туку дека конечно ќе играме со 433

Кој би очекувал (сарказам)

Face Palm No GIF

@Scirea брату ќе тепате ли вечер? За клаџа ми е :D Педерот Мондо ми вика појма немам, пичка невидена е.

Не видов на време дека на работа бев(блек фрајдеј денови, јебига...), ама секако не сум пичка како @Mondonico , уште одма ќе ти речев куќата да ја ставиш на двојка :kafence: .

Која беда од тим станавме, место да ги здробиме со 1-5, ние бркаме победа у 90-та минута.

Секоја година истите муабети, ќе се правиме ремонт на лето и пак секоја сезона иста.

Не видов на време дека на работа бев(блек фрајдеј денови, јебига...), ама секако не сум пичка како @Mondonico , уште одма ќе ти речев куќата да ја ставиш на двојка :kafence: .
За малку ќе го бараше Баба Мулон да го посвои ако те послушаше да ја стави куќата на двојка....:D

Спалети пред натпреварот: Не знам како ќе се понашаат играчите на Јуве, бидејќи тревата во Бодо е вештачка“

Капело веднаш после тоа одговор:

"If they don't know how to pass on a field like this, they don't deserve to play in Juventus ".
Fabio Capello
Автоматски споено мислење:

Џабе им е, ништо не може да ги замени Анелка и Бендтнер во моето срце...
Лорд Бендтнер...Немој само Бендтнер, тоа е навреда за него....
Автоматски споено мислење:

Screenshot 2025-11-25 234221.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom