Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Каква рекламна кампања прат само алал да му е
Маркетинг what?

11058176_1324282610932298_3050324857692365188_o.jpg

Кедира и Манџо почнуваат.

1 Buffon
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
15 Barzagli
16 Cuadrado

17 Mandzukic
19 Bonucci
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
37 Pereyra
38 Audero
[DOUBLEPOST=1456178315][/DOUBLEPOST]
Муабетот беше за тактичката способност на Алегри, ми е гајле мене за мртвиот Милан.
Не е мртов, се шалев :vozbud::aplauz:

Последно уредено од модератор:
Еве ви една одлична поента
Почна Сари да се губи во клучниот дел од сезоната, вечерва добил и црвен картон, следна играат со Фиорентина во гости, мора да се искористи ова.

Да бев на местото на Алегри утре ќе стартував со Дибала позади Манџукич и Мората во 4-3-1-2. Переира 4 месеци нема играно фудбал, Квадрадо ми е премалку интелегентен фудбалер за против Баерн Минхен, а со 3-5-2 не распораа пред 3 години.

Лани со Видал и Пирло полесно беше 4-3-1-2 да се игра, сега немаме четврти квалитетен играч од централна средина кој може да игра како Видал лани, еден вид на "лажна" 10ка.

Да бев на местото на Алегри утре ќе стартував со Дибала позади Манџукич и Мората во 4-3-1-2. Переира 4 месеци нема играно фудбал, Квадрадо ми е премалку интелегентен фудбалер за против Баерн Минхен, а со 3-5-2 не распораа пред 3 години.

Лани со Видал и Пирло полесно беше 4-3-1-2 да се игра, сега немаме четврти квалитетен играч од централна средина кој може да игра како Видал лани, еден вид на "лажна" 10ка.
Ќе играме 4-3-3 во напад и 4-4-2 во одбрана.
Погба и Квадрадо на крила. Слично како против Наполи.

Ќе играме 4-3-3 во напад и 4-4-2 во одбрана.
Погба и Квадрадо на крила. Слично како против Наполи.
Абе знам дека ќе е така, ама велам како јас би сакал да биде :icon_mrgr:

Како и да е пред се се надевам на добра и достоинствена игра, резултатот против ваков противник едноставно не зависи само од Јуве. Мора сите 100% да дадат од себе и да изиграат максимално тактичка утакмица без премногу филозофии.

Абе знам дека ќе е така, ама велам како јас би сакал да биде :icon_mrgr:

Како и да е пред се се надевам на добра и достоинствена игра, резултатот против ваков противник едноставно не зависи само од Јуве. Мора сите 100% да дадат од себе и да изиграат максимално тактичка утакмица без премногу филозофии.
Јас имам доверба во Алегри и многу ретко ме разочарвит. :D

Како и да е, само да не се брукаме, а немат.

Одлична маркетинг на тимот направија со Ј и Берни маскотиве. Навистина делуваме како сериозен клуб од врвот на Европа, за разлика од другите Таљијански тимови :icon_mrgr:

Имам голема верба во Алегри, се надевам дека некако ќе го скроти Гвардиола... играчите на двата тима се тие, голема улога ќе имаат тренерите како ќе ги командаат.
За вечер би требало овој состав да го извади

.....................Џиџи...........................
Лихт...Бонучи....Барѕа....Евра
....Кедира...Маркизио...Погба
..........Переира/Ернанес:гомце:
.........Дибала.....Манџукиќ.....

Одсуството на Келини многу ќе ни значи... да беше тој здрав, слободно ќе можевме да играме со 3-5-2, нашата најдобра формација, ама ете јебига.

Ќе ја играм 1Х во кладилна па што сака нека биде :icon_mrgr:

Форца Јуве!!!

За маркетимг е супер и е интересно,само која им е логиката со зебрата и нејзиното поврзување со Јувентус никад нема да ми биде јасно(освен боите)
Ама супер е ,ќе добие вечер Барни едно до две копита по муцка :D

За маркетимг е супер и е интересно,само која им е логиката со зебрата и нејзиното поврзување со Јувентус никад нема да ми биде јасно(освен боите)
Ама супер е ,ќе добие вечер Барни едно до две копита по муцка :D
Да се има некоја маскота а обично маскотите на тимови во било кој спорт се животни па за тоа најблиску до нас е нешто што личи на бик или коњ а сепак ги има нашите бои зебрата :D

Да се има некоја маскота а обично маскотите на тимови во било кој спорт се животни па за тоа најблиску до нас е нешто што личи на бик или коњ а сепак ги има нашите бои зебрата :D
Ок тоа, јасно, ја општо зборам за асоцијацијата на зебрата и Јувентус :D

Ок тоа, јасно, ја општо зборам за асоцијацијата на зебрата и Јувентус :D
Во амблемот ние години ако не се лажам од основањето :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom