- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие пијани се не се рачунатМаркетинг what?
![]()

Не е мртов, се шалевМуабетот беше за тактичката способност на Алегри, ми е гајле мене за мртвиот Милан.

Ќе играме 4-3-3 во напад и 4-4-2 во одбрана.Да бев на местото на Алегри утре ќе стартував со Дибала позади Манџукич и Мората во 4-3-1-2. Переира 4 месеци нема играно фудбал, Квадрадо ми е премалку интелегентен фудбалер за против Баерн Минхен, а со 3-5-2 не распораа пред 3 години.
Лани со Видал и Пирло полесно беше 4-3-1-2 да се игра, сега немаме четврти квалитетен играч од централна средина кој може да игра како Видал лани, еден вид на "лажна" 10ка.
Абе знам дека ќе е така, ама велам како јас би сакал да бидеЌе играме 4-3-3 во напад и 4-4-2 во одбрана.
Погба и Квадрадо на крила. Слично како против Наполи.
Јас имам доверба во Алегри и многу ретко ме разочарвит.Абе знам дека ќе е така, ама велам како јас би сакал да биде
Како и да е пред се се надевам на добра и достоинствена игра, резултатот против ваков противник едноставно не зависи само од Јуве. Мора сите 100% да дадат од себе и да изиграат максимално тактичка утакмица без премногу филозофии.

Да се има некоја маскота а обично маскотите на тимови во било кој спорт се животни па за тоа најблиску до нас е нешто што личи на бик или коњ а сепак ги има нашите бои зебратаЗа маркетимг е супер и е интересно,само која им е логиката со зебрата и нејзиното поврзување со Јувентус никад нема да ми биде јасно(освен боите)
Ама супер е ,ќе добие вечер Барни едно до две копита по муцка![]()

Ок тоа, јасно, ја општо зборам за асоцијацијата на зебрата и ЈувентусДа се има некоја маскота а обично маскотите на тимови во било кој спорт се животни па за тоа најблиску до нас е нешто што личи на бик или коњ а сепак ги има нашите бои зебрата![]()

Во амблемот ние години ако не се лажам од основањетоОк тоа, јасно, ја општо зборам за асоцијацијата на зебрата и Јувентус![]()