Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ќе ни го лапне Погба и ќе си го врати Квадрадо назадОстајте Баерн, што правиме што Конте е се поблиску до потпис со Челзи![]()

Сеа ќе има и 200 евра за у ресторан од 100.Ќе ни го лапне Погба и ќе си го врати Квадрадо назад![]()
Ма и повеќе,у фунти ќе си рачуна сегаСеа ќе има и 200 евра за у ресторан од 100.

Па за тој период зборав...Бик е тоа Деви, заштитен знак на самиот град е .
Ете пишалe @Vecchia Signora и @Scirea погоре.
Иако во периодот меѓу1929-31 стварно имало зебра на грбот,бик е ова на денешниот 102,17 %
[DOUBLEPOST=1456244226][/DOUBLEPOST]
Да те еби тебе тој бикотДеви, тоа во амблемот ДЕФИНИТИВНО НЕ Е ЗЕБРА, исто така НЕ е и КОЊ .... значи е..... е.... е... Б-И-К. Бик Деви, бик.

Па за тој период зборав...
haters gonna hate
[DOUBLEPOST=1456244226][/DOUBLEPOST]
Да те еби тебе тој бикот![]()
[DOUBLEPOST=1456246411][/DOUBLEPOST]
Не давај му кураж бе ти...Бик е тоа Деви, заштитен знак на самиот град е .
Ете пишалe @Vecchia Signora и @Scirea погоре.
Иако во периодот меѓу1929-31 стварно имало зебра на грбот,бик е ова на денешниот 102,17 %

Џиџи, Евра, Барѕа, Бонучи, Лихт, Квадрадо, Кедира, Маркизио, Погба, Дибала, Манџа... овие само нека играат, а у каква формација на Алегри му оставам тоа
А маркетингот ни е класична америчка школа, нели и Ањели нешо бил таму некое време..

Оксфорд Деви, Оксфорд.Па Ањели е школован во Америка бар така мислам![]()
Е добро де Англија големиот ташак пак елитно образование со Англиско говорно подрачје.Оксфорд Деви, Оксфорд.

Ај провери ја информацијава уште 2-3 пати.... за секој случајЕ добро де Англија големиот ташак пак елитно образование со Англиско говорно подрачје.
Иначе не знам дали знајте случајно налетав дека Ањели се Наполитанци и тоа директни потомци на Принцови и Војводи![]()

Добро дечко извиниАј провери ја информацијава уште 2-3 пати.... за секој случај![]()

Само да тепаме вечерва со два разлика без примен гол шо вели Мондо и ќе го нагостам бикотДобро дечко извини
Него бикот те чека![]()