- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Пирло ме ежи на секоја слика кога ќе го видам од вечерва. Толку ми паѓа криво за него и Буфон, лелеее.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првите 20 минути не утепаа, премногу меко влеговме, неколку пати една иста акција ни направија за 10 минути... топката кај Меси, и овој ја префрла кај Нејмар преку цел стадион, и нормално таму само Лихт го чува.
Нема врска, мислев дека ќе се чуствувам мизерно сабајлево, ама не е така... можеби затоа што конечно дочекав после сите тие сезони предходно, повторно да си го видам Јуве на врвот на Европа. Целта ова лето е да се засили тимот нормално, да се задржат клучните играчи, и да се донесат најдобрите младинци во Италија, со цел да се афирмираат како класа фудбалери. Верувам во Марота, и после синоќешниот натпревар, мислам дека свати што ни треба во тимот. Пари за трошење имаме, така да само напред.
Незнам само дали ќе си дочека Џиџи да игра барем уште едно финале, за него срцево ќе ми се распара![]()
Маркизио пресече најпоќе топки и го имаше секаде на теренотЗа мене Тевез беше најголемото разаочарување на финалето, па после Евра, Маркизио не беше којзнај што, другите играа како да им беше последен натпревар во нивните кариери секој чест