Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте му златен медал на буфон :)[DOUBLEPOST=1433620846][/DOUBLEPOST]Gooooooiioooooooooool

Wöoooooow[DOUBLEPOST=1433621797][/DOUBLEPOST]Da dade gospod dani alvesh da go lupne nesto vo zivot da ne zaigra fudbal a ovoj sudijava mamata negova ovie farsa cel zivot igraat vakov pederski fudbal.

Последно уредено:
GRAZIE MAGICA JUVE!!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

11390196_1153161764711051_3434612620489460713_n.jpg

Одлична сезона, темелите за враќање на Јувентус на врвот во Европа се и официјално поставени. Немам што да им замерам на момците, се вратија во второто полувреме со машка игра, желба и мотивација да се дојде до посакуваниот резултат. Само вака нека продолжат.
Другава екипа и судењето не би го коментирал.

Моите... пардон, Нашите Херои. Горд сум на вас, изгинавте за овој дрес, секоја чест.

Фино ала фине... :place:

mi se svigja sto posle ova ke se krenat standardite, ke lapame jaki igraci i ke bideme na vrvno nivo vo idnina

Убајна беше да го гледаш твојот омилен Јуве во финале со тимот кој реално не постои овоземски клуб што може да го сопре на пат кон успехот.

За разлика од 03 и 98-ма кога плачев додека не заспав, оваа вечер се осеќам како таа од 97-ма кога се роди љубовта кон овој клуб. Едноствно празов не ме боли зошто гледам светла иднина на овој Јувентус, имаме плодна почва за работа која доколку успееме правилно да ја обработуваме, ќе збираме убави плодови понатака.

Не би сакал да коментирам за играчите кој како одиграл и нема да коментирам. Едноставно убеден сум дека секој од нив гореше од желба за успех вечерва, сплет на околности и јачината на противникот придонесоја за тоа некој да потфрли, некој да изигра добро :toe:

Рагаци, матнете нешто жестоко за да исцркаат сите душмани на овој клуб :uzi::uzi::uzi:

Хет Трик 1998, 2003, 2015 :place:

Не требаше да се отворат премногу, и ги снајде што ги снајде. До вториот гол одиграа страшно добро. Барса беше боље, но не како во претходните финалиња кои ги доби.

Штета, најмногу ми е криво за Буфон. Кога не сака, не сака. :(

Честитки до дечките, респект .. благодарност за прекраснава сезона... па и не беше толку далеку Барса вечерва како што очекуваа сите... Честитки и за Барса.. заслужено.

Турското племе да му го ебам :busi:. Изиграа машки се држевме со малце среќа продужетци ќе гледавме :( . Здравје ајде тоа е

Хет Трик 1998, 2003, 2015 :place:

Не требаше да се отворат премногу, и ги снајде што ги снајде. До вториот гол одиграа страшно добро. Барса беше боље, но не како во претходните финалиња кои ги доби.

Штета, најмногу ми е криво за Буфон. Кога не сака, не сака. :(
и мене ми е највеќе за Џиџи, но се надевам нема да му е последно ова финале..

Ногу ми е мило шо стигнавме до финале. Среќен со остварениот успех. Доста млади играчи имаме и тим со план за ногу добра иднина коај нè следува. Очекувам уште едно финале у наредни три сезони.

За натпреваров, капа доле. Единствена дамка ми беа Тевез и Видал. Едниов не знае да смире топка, другиов како „еее на него сладолед, а на мене?“ и одма трче како вол. Штета шо го извади Мората. голема. Од тој потег на Алегри ни се намалија шансите, ногу. Бар според мене.
Џиџи е неверојатен. Прекрасен фудбал одиграа и останатите.

On the other hand па, интересни ми се овие од страна шо лаат против Јувентус, а да ги прашаш колку време е Алергри тренер, ќе ти кажат „па откога го изградивте тој стадионот, новиот“. ќеќ.

Тимот од наредна сезона ќе ни биде :дркдрк:

Over.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom