Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се мисли за домашен терен,а за ова не ми текнува.

Заклучок,Интер им се пациенти на Трабзонспор.
Ако се мисли на домашен терен у Турција ок е , иначе ги тепаа у Милано, сигурен сум.

После добри 2 месеца играме фудбал (y)

Тоа е таа акција. Браво за сите тројца (Маркисио, Џиовинко, Освалдо).

уф уф уф, да се надеваме не е нешто сериозно. не сакам да кобам но многу играчи ќе попаѓаат на ова темпо со лига европа

Камо среќа замениве сите вака да играат кога ќе им се даде шанса... а не да ми се влечкаат на терен, и да неможат еден играч да поминат

Пријатно изненаџење, 2-0 предност од првата , а тргнавме офанзивно со пресинг како да бркаме ние негатива... Турците не знаат што ги снајде..[DOUBLEPOST=1393534606][/DOUBLEPOST]
Шо се деси со Погба ?
Откако е решен натпреварот Конте го повлекува од игра Пол Погба како би избегнал нескана повреда пред мечот со Милан.[DOUBLEPOST=1393534686][/DOUBLEPOST]А да , ЏОВИНКО !!! свирете му пак у Торино, да ви го свирне ...

Е вака треба да се игра против вакви нискоразредни екипи. Ми ги искинаја нервите на првиот натпревар, се извадија сега со овај.

Уште Видал да излезе, да го смени некој и тоа е тоа.

Едит: Видал го пропушта Милан, така да сеедно :ROFLMAO:

На клупа се првотимци :icon_mrgr:, а баш сакав Маркизио да го одморат за со Милан :/

Ми се допаѓа Освалдо како игра и тоа многу.
Meне ми се допаѓа како Џио и Освалдо функционираат, се гледа дека Џио има напредок на овие 2 утакмици против Трабзон, али и се гледа дека мора да игра офанзифно крило пошто претходно не можеше да се снајде како напаѓач.. Во 4-3-3 како крило би се снашол ептен !! Башка не мора да купуваме крила за наредна сезона, да се врати Пепе со џио лево и пепе би имале супер идеални за 4-3-3 али ни фали бек лев класичен..[DOUBLEPOST=1393535034][/DOUBLEPOST]
Шо се деси со Погба ?
Не е повреда, го извади за да одмара против Милан пошто Видал има жут и нема да настапи против милан..

Meне ми се допаѓа како Џио и Освалдо функционираат, се гледа дека Џио има напредок на овие 2 утакмици против Трабзон, али и се гледа дека мора да игра офанзифно крило пошто претходно не можеше да се снајде како напаѓач.. Во 4-3-3 како крило би се снашол ептен !! Башка не мора да купуваме крила за наредна сезона, да се врати Пепе со џио лево и пепе би имале супер идеални за 4-3-3 али ни фали бек лев класичен..[DOUBLEPOST=1393535034][/DOUBLEPOST]
Не е повреда, го извади за да одмара против Милан пошто Видал има жут и нема да настапи против милан..
И уште 2 крила за 4-3-3, затоа што неможиш да очекуваш од Џио да се враќа и да брани назад .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom