Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува веднаш со таква бомбастична понуда да се избацат.. 60 милиони да, но + Верати да го дадат ? Ако е вистина мислам дека ќе ја прифатат Ањели и Марота без око да им трепне ако е само 60 милиони понудата останува кај нас.

ако се оствари ваков трансфер Марота ќе добие награда за животно дело и доживотно ќе си ја задржи функцијата во клубот :)

Тоа за Верати е шпекулација ама ова за понудава мислам дека не:) најискрено ја не би го дал ни за 60 милиони,ретко се раѓаат вакви таленти,малиот е комплетен играч на 20 години,ејј не ми текнува некој играч на 20 години да има ваква цена едино Меси може..

сеа глеам статистика, во Манчестер 7 утакмици нула голови,во Јуве 62 утакмици 11 голови,not bad.

Vo Rim ke igrame , se igra eden natprevar !

не се знае сеуште, треба или Наполи да тепа или Лацио да изгубе за да натпреварот се игра во Рим, доколку се случи нешто спротивно од овие две варијанти натпреварот ќе се игра во Торино

не се знае сеуште, треба или Наполи да тепа или Лацио да изгубе за да натпреварот се игра во Рим, доколку се случи нешто спротивно од овие две варијанти натпреварот ќе се игра во Торино

Треба и Наполи и Лацио да тепаат.

DeviAngel напиша:
Arsenal talking over Giovinco

Arsenal have reportedly contacted Juventus forward Sebastian Giovinco over the possibility of a move this winter.

The Gunners are seen as in the market to strengthen their front-line, particularly in light of losing Theo Walcott to injury for the remainder of the season.

Sky Sport Italia reporter and transfer expert Gianluca Di Marzio has suggested the London outfit have probed Giovinco’s environment of late.

Seen as previously interested in the Atomic Ant, Arsenal have reportedly already held initial talks with the player’s agent, Andrea D’Amico.

It is unclear at this stage if initial contact made is with the intention of a solid move to follow, or to ascertain if the 26-year-old can be added to Arsenal’s list of potential options.

Vucinic-Lamela talks continue?

Јас би го дал Погба за Верати + 40-45 милиони, супер замена и доволно пари да се покријат 2-3 позиции со првотимци.

"If PSG come knocking on Juventus' door this summer, the Bianconeri will ask for a large sum of money and Marco Verratti."
- Gianluca Di Marzio (SKY)
изгледа не е баш шпекулација ова дека и Верати би бил вклучен во сумава,е сеа дали ќе остане оваа сума од 60 милиони плус Верати,или би била помала ќе видиме.

1521425_10151877483341581_1641366544_n.jpg

:pos::pos:

Какви се овие глупости со замени Вучинич-Ламела. Што ќе ни е Ламела не знам, воопшто не ми се допаѓа како играч. Точно дека Конте може да го подобри, ама доста ми е веќе од тоа. Ако купуваме крило дај да го земеме Менез на пример. Многу подобра опција.

Какви се овие глупости со замени Вучинич-Ламела. Што ќе ни е Ламела не знам, воопшто не ми се допаѓа како играч. Точно дека Конте може да го подобри, ама доста ми е веќе од тоа. Ако купуваме крило дај да го земеме Менез на пример. Многу подобра опција.

ламела за менез ти е како да го споредуваш роналдо со бирса...
--- надополнето: 11 јануари 2014 во 01:22 ---

--- надополнето: 11 јануари 2014 во 01:22 ---

Со оглед на тоа што за Ламела ќе се потроши цело богатство, а Менез е без пари и не е така голема разликата. А ти го направи Ламела како да е некоја си светска класа, а тој е обичен недокажан млад талентиран фудбалер.

Ламела е одличен фудбалер кој е 21 година и ќе биди поќе од одлично засилување, има гнасен карактер ама победник е во душата. Едноставно Ламела е играч со потенцијал за светска класа и вреди да се потрошат 20-25 милиони на него во Рома имаше повеќе одлични партии и веќе е со искуство во Серија А. Јас би го земал со раширени раце

се' поголема веројатноста дека Пирло останува. Добро е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom