Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.534
- Поени од реакции
- 4.445
Ќе испаде глуп Погба ако замине у Псж од Јуве. Ај да иде у Баерн, Барса или Реал ќе разберам. Ама Псж бе ебате сељакот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некој нека ја каже причината што толку Бониек го руга клубов?
Should anyone care ?Рома ја тепаше Сампдорија во Копа Италија со 1:0 и ќе биде противник на Јувентус во наредното коло на 21ви Јануари, ако не се лажам.
Јас колку што знам Бониек живее многу одамна во Рим и од таму наводно има преземено некои анти-јуве тези. Имам слушано некои негови интервјуа од пред 6-7 години каде што доста зборува против Јуве за калчополи периодот. Од тоа може да се заклучи и дека изгледа со Моџи биле влезени во лоши односи уште кога овој беше директор па затоа и Бониек често има зборувано против Јуве, а од друга страна доста во полза на Рома. Сепак мислам дека работите ескалираа кога Јуве одлучи да го тргне од листата на 50 играчи кои имаат свои ѕвезди на новиот Јувентус стадион и на негово место мислам дека Давидс доби ѕвезда.
Јас колку што знам Бониек живее многу одамна во Рим и од таму наводно има преземено некои анти-јуве тези. Имам слушано некои негови интервјуа од пред 6-7 години каде што доста зборува против Јуве за калчополи периодот. Од тоа може да се заклучи и дека изгледа со Моџи биле влезени во лоши односи уште кога овој беше директор па затоа и Бониек често има зборувано против Јуве, а од друга страна доста во полза на Рома. Сепак мислам дека работите ескалираа кога Јуве одлучи да го тргне од листата на 50 играчи кои имаат свои ѕвезди на новиот Јувентус стадион и на негово место мислам дека Давидс доби ѕвезда.
И сега играме у Торино или у Рим во купот ?
FC Juventus Balkan
Juve čini sve kako bi produžio ugovor sa Polom Pogbom, a PSŽ ne prestaje da atakuje na mladog vezistu. Korijere dela Sera piše kako će Sveci uskoro u Torino poslati ponudu koja se ne odbija - 60 miliona evra plus Marko Verati.