Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Квалјарела е од Наполи, така да не е исто.

Potocno od Castellamare di Stabia , + nekolku pati otisol da go gleda vo Zivo timot na Juve Stabia :D

Inaku protiv Roma bese 300 mec na Kielini so dresot na Juve , negoviot dres e vlezen veke vo Juventus Museum kaj legendite... Bravo GIORGIONEEEEEEEEE!!! :cuc:

Inaku protiv Roma bese 300 mec na Kielini so dresot na Juve , negoviot dres e vlezen veke vo Juventus Museum kaj legendite... Bravo GIORGIONEEEEEEEEE!!! :cuc:

1484228_10151927565277991_708495691_n.jpg

1488315_10201249752230386_2134432016_n.jpg

Бонучи моментално ја затвора устата на сите што го критикуваат
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 17:33 ---
GdS и La Stampa тврдат дека Јуве пробва да го смени Вучинич за Ламела и дека Балдини и Тотенхем се заинтересирани

Не ме интересира мене Бонучи многу , тоа статистиката е на негова страна , а дека заслужува критики заслужува и тоа како .

Кјеиф ми е за Џорџо :love:

DeviAngel напиша:
Report: Pirlo agrees Juve contract?

There are reports Andrea Pirlo has agreed a contract extension with Juventus after he was spotted at the club HQ.

The 34-year-old midfielder’s current deal expires at the end of the season, fuelling rumours he could be snapped up on a free transfer by Real Madrid.

Several different Italian news sources confirmed Pirlo was spotted at the Bianconeri headquarters this afternoon with President Andrea Agnelli, directors Beppe Marotta and Fabio Paratici.

It’s reported Pirlo accepted the offer of a new two-year contract worth €4m per season plus performance-related bonuses.

Ништо не правиме ако дозволи Марота да си замине Пирло. Светска класа си е светска класа и мора да га задржиш во тимот.

Ај некој нека ја каже причината што толку Бониек го руга клубов?

Погба бил чекор поблиску до продолжување на договорот.

А целта на Габиадини била да се врати во Јуве

ПСЖ го нуди Матуиди + 40 милиони за Погба, иако италијанските медиуми најавуваат дека продолжување на договорот е доста блиску, фанцуските тврдат друго

Pirlo-Juve deal: Meeting in head office with Marrotta, handshake with Andrea Agnelli, contract until 2016 and a done deal.

Gazzetta Dello Sport headline :

Juve-Lamela go ahead: Vucinic to Tottenham in exchange. June move easier but the work starts now

Најновите информации тврдат дека продажбата на Погба е само формалност и дека Раиола и Јуве го продолжија на Погба договорот со клауза која изнесува 55 милиони.

Ма да јас не вервам се дури Ди Марцио не изјави дека е така :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom