Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Izvještaji Sky Sport Italia javljaju kako je Conte poludio nakon što je vidio skok i slavlje jednog novinara poslije pobjedničkog gola Mosesa za Chelsea.
Navodno je nakon uzvika novinara Conte upitao: "Tko je to govno koje slavi?", a zatim ga pronašao i iskazao svoje nezadovoljstvo zbog njegovog neprofesionalnog ponašanja.

:pos: ЅВЕР :cuc:

па шо може ја чекал за пари :D .

победа против челзи и после едно мадафакерско реми со шахтјор и чао пријатно :D

па шо може ја чекал за пари :D .

победа против челзи и после едно мадафакерско реми со шахтјор и чао пријатно :D

Челзи ако дојди со автобусот губи милион посто. Најдобро за нив е притиок на нашата одбрана и маркер на Пирло, ако не го направат ова готови се. Срањата започноваат кога ќе го остават Пирло да ја крени главата :D, а ако игра 90 минути со крената глава, еднаш ќе ги фати на спиење ако не и повеќе.

И да, очекувам мала помош од Чичко Платини, и некој судија да ги свири ситните прекршоци.

Челзи ако дојди со автобусот губи милион посто. Најдобро за нив е притиок на нашата одбрана и маркер на Пирло, ако не го направат ова готови се. Срањата започноваат кога ќе го остават Пирло да ја крени главата :D, а ако игра 90 минути со крената глава, еднаш ќе ги фати на спиење ако не и повеќе.

И да, очекувам мала помош од Чичко Платини, и некој судија да ги свири ситните прекршоци.

eeee ... не се они интер да направат таква грешка обавезно ќе опнат некој на пирло :D

:icon_mrgr:

292760_466187216753667_1716046130_n.jpg

Доколку две екипи имаат ист број на бодови во групна фаза во ЛШ, се гледа гол разлика или меѓусебен скор???

Знае ли некој кога последен пат играч на Јуентус постигнал хет трик ?
Јас не се секавам
Красиќ со Каљари :D Само на него ми текнува мене.

Доколку две екипи имаат ист број на бодови во групна фаза во ЛШ, се гледа гол разлика или меѓусебен скор???

Меѓусебен скор.

Јувентино во срце,навивач..стварно штета:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom